Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Zo richt je je huis helemaal in volgens de terracotta roze trend

Zo richt je je huis helemaal in volgens de terracotta roze trend

Helemaal hip dit voorjaar is de terracotta roze trend. Deze warme kleur kan gebruikt worden in alle kamers in het huis: de woonkamer, slaapkamer, babykamer en zelfs de badkamer. Ik vertel je hoe je hem kunt toepassen in je eigen interieur!

Terracotta roze muur
Het verven van de muur is essentieel, want zonder de terracotta roze kleur op de muur kun je eigenlijk niet meedoen aan deze trend. Je hoeft niet alle muren te verven, een statement muur kan ook. Als je dat ook heftig vindt, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de muur vanaf de grond tot halverwege te verven.

Terracotta roze accessoires
Nadat je de muur geverfd hebt kun je op zoek gaan naar terracotta meubels en accessoires. Je kunt hierbij helemaal losgaan, want hoe meer hoe beter. Kussentjes, een mooie kelim in dezelfde tint, een roze lamp, een vaas, noem maar op.

terracotta roze Bron: Frenchyfancy

Gecombineerd met hout
De terracotta roze trend kan prima gecombineerd worden met houten meubels, maar ook rotan staat erg goed bij de kleur. Het houdt de hele sfeer in de kamer warm en gezellig.

terracotta roze Bron: Haymes Paint

Veel plantjes
Ook bij deze trend, horen lekker veel plantjes. Met wat tropische planten erbij, lijkt het net of je je in een Toscaans dorpje waant. En de pot? Natuurlijk eentje in de kleur terracotta!

terracotta roze Bron: zhuanlan.zhihu

Zie ook:
-Interieurs met een licht- of oudroze muur
-Bohemien interieur: zandkleur met okergeel en roze
-6x roze in de badkamer

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...