Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Zo richt je je huis helemaal in volgens de terracotta roze trend

geschreven door laura_

Zo richt je je huis helemaal in volgens de terracotta roze trend

Helemaal hip dit voorjaar is de terracotta roze trend. Deze warme kleur kan gebruikt worden in alle kamers in het huis: de woonkamer, slaapkamer, babykamer en zelfs de badkamer. Ik vertel je hoe je hem kunt toepassen in je eigen interieur!

Terracotta roze muur
Het verven van de muur is essentieel, want zonder de terracotta roze kleur op de muur kun je eigenlijk niet meedoen aan deze trend. Je hoeft niet alle muren te verven, een statement muur kan ook. Als je dat ook heftig vindt, kun je er ook voor kiezen om bijvoorbeeld de muur vanaf de grond tot halverwege te verven.

terracotta roze Bron: Interior Junkie

Terracotta roze accessoires
Nadat je de muur geverfd hebt kun je op zoek gaan naar terracotta meubels en accessoires. Je kunt hierbij helemaal losgaan, want hoe meer hoe beter. Kussentjes, een mooie kelim in dezelfde tint, een roze lamp, een vaas, noem maar op.

terracotta roze Bron: Onbekend

Gecombineerd met hout
De terracotta roze trend kan prima gecombineerd worden met houten meubels, maar ook rotan staat erg goed bij de kleur. Het houdt de hele sfeer in de kamer warm en gezellig.

terracotta roze Bron: Haymes Paint

Veel plantjes
Ook bij deze trend, horen lekker veel plantjes. Met wat tropische planten erbij, lijkt het net of je je in een Toscaans dorpje waant. En de pot? Natuurlijk eentje in de kleur terracotta!

terracotta roze Bron: Onbekend

Zie ook:
-Interieurs met een licht- of oudroze muur
-Bohemien interieur: zandkleur met okergeel en roze
-6x roze in de badkamer