Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
6x roze in de badkamer

geschreven door laura_

6x roze in de badkamer

In een huishouden dat compleet uit meiden bestaat, krijg je plannen voor een roze badkamer renovatie er vast snel doorheen. Woon je samen met een man, dan zul je hem nog even moeten overtuigen met deze tips en inspiratiebeelden.

Gecombineerd met grijs
Dat roze en grijs goed samen gaan, zien we vaker in het interieur. In de badkamer is dit geen uitzondering. De badkamer krijgt een lieve maar toch stoere uitstraling.

roze badkamer Bron: Dear Designer

roze badkamer Bron: Cdn

Tegelwerk
Zoals eerder vermeld, zijn roze en grijs een goede combi. Muren kunnen bijvoorbeeld gedeeltelijk roze en gedeeltelijk grijs betegeld worden om het juiste effect te behalen.

Een gouden touch
Ook een goede match met de kleur roze is goud. Houd het subtiel, goud kan al snel too much worden in combinatie met roze. Als je kiest voor een gouden kraan en daarboven een mooie gouden spiegellijst, laat dan een gouden wasmand even zitten.

roze badkamer Bron: Salacia

roze badkamer Bron: onbekend

Zwarte afwerking
Om het lieflijke roze wat harder te maken, kun je zwart toevoegen in de badkamer. Denk aan een zwarte kraan, of zelf een zwarte wc of wasbak.

Roze accessoires
Om een roze badkamer te creëren is het niet nodig om al het sanitair te vervangen. Je kunt ook gewoon losgaan met roze accessoires, denk aan zeeppompjes, een wc-borstelhouder of een roze kruk in de badkamer.

roze badkamer Bron: Inside Out

roze badkamer Bron: Home Designing

Zie ook:
-4 stylingtips voor een botanische badkamer
-6x binnenkijken bij badkamers met betonlook
-Zo geef je je badkamer interieur een simpele upgrade