Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Zo richt jij jouw iets wat kleine badkamer in

Zo richt jij jouw iets wat kleine badkamer in

Ben jij binnenkort van plan om jouw badkamer te verbouwen, maar weet je niet waar je moet beginnen met die kleine ruimte in jouw huis? Ik geef je wat tips om jouw kleine badkamer zo in te richten dat hij wat groter lijkt.

Gebruik lichte kleuren

Ga vooral voor lichte meubels en wanden. Donkere meubels en wanden zorgen ervoor dat de badkamer kleiner lijkt. Wil je toch wat donkere kleuren in de badkamer? Ga dan voor de kleinere details zoals zeeppompjes et cetera.

lichte-moderne-badkamerBron: Interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken


Vase Blush Medium
Present Time


 

Weet wat je echt in je badkamer wil hebben

Plaats geen overbodige meubels en accessoires in jouw badkamer. Zorg er dan ook voor dat je opbergruimte slim in deeld. Plaats bijvoorbeeld onder je wasbak een mooie kast. Of maak een nisje in je muur waar je schoonmaakmiddelen, wc-papier of in de douche je zeep in kwijt kan. Plaats ook geen overbodige kasten, handdoekrekjes of bijvoorbeeld een wasmand. Je hebt waarschijnlijk andere kamers waar dit beter in past.

badkamerBron: Interieur_huisjekant via HomeDeco Binnenkijken




 

Plaats grote tegels

Plaats grote tegels in jouw kleine badkamer. Kleine tegels met al die voegen hebben een drukke uitstraling. Dit geldt voor wand- en vloertegels. Pas ook op met motiefjes en als je deze toch wilt doe dit dan op een klein gedeelte. Dit zorgt voor een rustigere, ruime uitstraling.

badkamerBron: Tessy1 via HomeDeco Binnenkijken

Maak slim gebruik van je verlichting

Verlichting geeft je badkamer een ruimtelijk gevoel. Zorg ervoor dat er genoeg licht aanwezig is, zodat jouw badkamer wat groter lijkt. In een kleine badkamer kun je het beste werken met spotjes omdat deze geen ruimte innemen.

badkamerBron: Marjoleinbouhuijzen via HomeDeco Binnenkijken




 

Plaats een zo groot mogelijke spiegel

Spiegels zijn natuurlijk heel belangrijk in een badkamer. Ook dit zorgt voor een groter lijkende ruimte. Het lijkt dan namelijk of de ruimte doorloopt. Maak dus gebruik van deze tip en ga voor een zo groot mogelijke spiegel.

badkamerBron: Huisjeophetplein via HomeDeco Binnenkijken

Plaats een glazen douchewand

Een muur laat de ruimte nog kleiner lijken daarom kun je beter gaan voor een glazen wand. Doordat je hier doorheen kan kijken geeft het een ruimtelijk gevoel. Houdt je toch meer van privacy tijdens het douchen? Dan kun je ook voor melkglas kiezen.

badkamerBron: Huisjeophetplein via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- De badkamer van 2023 inrichten
- Inspiratie: 10x heerlijke lichte badkamers
- Zó pak je de grote schoonmaak aan

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...