Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Zo stijl je een leren bank

geschreven door Demi
Zo stijl je een leren bank

Ben jij van plan een leren bank aan te schaffen? Of heb je een leren bank en heb je geen idee hoe je deze moet combineren met andere meubels en accessoires? Dan help ik je graag een handje verder!

Met de meubels van Dok 2 kun je verschillende stijlen creëren. Houd je bijvoorbeeld van warmte? Kies dan voor de items in natuurlijke tinten en materialen. Ben je juist het stoere type? Kies dan voor de industriële items en meubilair.

woonkamer leren bank

Je kan veel kanten op met een leren bank, bijvoorbeeld een wat meer landelijke look. Combineer met een wat massievere salontafel en een basic vloerkleed, lichtere kleuren kussens en voilà!

woonkamer leren bank

woonkamer leren bank

Kies je juist voor een massieve bank zonder pootjes? Zorg er dan voor dat de andere meubels wat subtieler zijn. Dunne pootjes bijvoorbeeld bij een fauteuil en salontafel. Daarnaast is een plant altijd een goed idee!

woonkamer leren bank

woonkamer leren bank

Voor de industriële lovers: unieke salontafeltjes! Speel met wat originelere items en je dan heb je verder weinig aankleding nodig. We love it!

woonkamer leren bank

woonkamer leren bank

Een grote vloerlamp combineert altijd goed met een leren bank en zijn in veel verschillende stijlen te krijgen. Zo kan jij je favoriet shoppen hieronder! Bekijk hier meer mooie vloerlampen van Dok 2.

Zie ook:

- Budget shopping: 28x prachtige vloerkleden onder €100
- Een gekleurde fauteuil in de woonkamer combineer je zo
- Een woonkamer met alleen neutrale kleuren

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...