Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Een gekleurde fauteuil in de woonkamer combineer je zo

geschreven door Julia
Een gekleurde fauteuil in de woonkamer combineer je zo

Sommige woonkamers kunnen wel wat kleur gebruiken en dit kun je op allerlei manieren toevoegen. Eén manier is door een gekleurde fauteuil. Hieronder vertel ik hoe je drie verschillende kleuren fauteuils kunt combineren, namelijk een blauwe, een gele en een roze.

Blauwe fauteuil

Een blauwe fauteuil is te combineren met een hele hoop kleuren. Denk bijvoorbeeld aan mintgroen, zachtgroen, geel, roze of blauw. Voeg warmte toe door gouden accessoires of ga voor zilveren accessoires als dit je voorkeur heeft. Als je van een neutrale woonkamer houdt, kun je de fauteuil ook goed combineren met zwart en wit zoals je hieronder op de foto ziet. Met deze eerste kleur kun je dus een hele hoop kanten op!

woonkamer blauwe fauteuil Bron: debbie2

Gele fauteuil

Een gele fauteuil combineert goed met denimblauw. Wanneer je de fauteuil voor een blauwe muur zet, springt hij er echt uit. Wil je een stoere look creëren? Ga dan voor zwarte, grijze of groene accessoires of wanden. Wil je liever een wat zachtere uitstraling? Dan kun je kiezen voor pastelroze. Heb je een heel neutraal interieur met veel wit en misschien ook wel een rotan poef? Een okergele fauteuil zal hier erg mooi bij staan en geeft meteen een mooi kleuraccent.

woonkamer gele fauteuil Bron: joyceselina

Roze fauteuil

Een roze fauteuil staat prachtig bij donkere kleuren. Dat bewijst de foto hieronder. Wil je het een chique uitstraling geven? Ga dan voor gouden accessoires, zoals een gouden bijzettafel of een gouden vloerlamp. Wil je het liever wat stoerder? Ga dan voor natuurlijke, grove materialen zoals jute en rotan. Houd je niet van donkere kleuren? Dan kun de fauteuil ook combineren met okergeel, groen of blauw.

woonkamer roze fauteuil zwarte muur Bron: Galleryonline

Zie ook:
-Inspiratie: badkamers met metalen douchewanden en opvallende tegels
-6x roze in de badkamer
-Zo geef je je badkamer interieur een simpele upgrade

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...