Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Accessoires

Zo verwerk je souvenirs in je interieur

geschreven door Lynn
Zo verwerk je souvenirs in je interieur

De vakantie is over en de meeste mensen kom terug met een handje vol aan souvenirs. Een magneetje, schelpen, zand in een flesje of zelfs shotglaasjes voor de verzameling! Wanneer je er weer even naar kijkt herinneren ze je aan de fijn tijd samen met je vrienden of familie. Dus het is een must dat ze goed in huis te zien zijn. Over het algemeen zijn sommige souvenirs erg toeristisch en vol met vrolijke kleuren. Superleuk, maar hoe passen ze in jouw interieur? In deze blog geef ik je de beste tips om deze pareltjes een mooie plek te geven!

Mini’s bij elkaar

Accessoires staan mooi bij elkaar in oneven getallen, dit geld hetzelfde voor souvenirs. Zet deze dan ook bij elkaar op de salontafel, vensterbank of een plank in de keuken. Het is leuk om items van verschillende bestemmingen bij elkaar te zetten. Wissel af tussen hoge en lage souvenirs. Om ze goed in het interieur te laten blenden meng je ze met ‘eigen’ accessoires.

accessoires-schouw-tropischBron: Svermeulen_ via HomeDeco Binnenkijken




 

souvenirs-bali-tropischBron: Svermeulen_ via HomeDeco Binnenkijken

In een stolp

Heb je een eenzame souvenir die nergens bijpast? Plaats hem onder een stolp! Om de leegte eromheen op te vullen kun je er een paar droogbloemen bij stoppen. Hetgeen wat je in de stolp legt of zet, lijkt automatisch bijzonder omdat het afgeschermd wordt. Zet hem vooral in de woonkamer als hij gezien mag worden door visite!

stolp-met-souvenirsBron: Karientje via HomeDeco Binnenkijken

Vitrinekast

In een vitrinekast vind je naast servies ook andere kostbare herinneringen. Maak in je vitrinekast verschillende plekken met souvenirs uit hetzelfde land. Mix jouw vondsten tussen al het servies en andere belangrijke items. Zo krijgt de statige kast toch een speels effect.

vitrinekast-met-souvenirsBron: Bluesummer via HomeDeco Binnenkijken




 

Veranda

Onder de veranda is de plek voor alle gekke souvenirs! Wat dacht je van een waaier uit Mallorca, of shotglaasjes uit verschillende landen op een rij. In de veranda zit je vaak gezellig met vrienden en familie. Superleuk om de shotglaasjes dus een keer te gaan uitproberen 😉. Wanneer je geen veranda hebt is de keuken of eethoek hier ook een goede plaats voor.

veranda-met-souvenirs-accessoiresBron: Marielle48 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Zó stijl je accessoires met elkaar
- Tip van Jet: 4x per jaar je accessoires verwisselen
- Té gekke accessoires met een subtiele kleur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...