Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Zó stijl je accessoires met elkaar

geschreven door Lynn
Zó stijl je accessoires met elkaar

In de loop van je interieurleven verzamel je veel verschillende accessoires. Deze koop je vaak niet tegelijkertijd, en dan loop je vaak tegen stijl verschillen aan. Want past de ene kandelaar nou wel bij die fotolijst? En hoe zet je deze dan het beste neer? Daarnaast moet je er ook nog eens opletten dat het geen chaos wordt. Maar het stijlen van je accessoires kan een heel leuk klusje zijn. In deze blog leg ik je precies uit hoe je accessoires het beste kunt combineren met elkaar.

Mix en match

De eerste en simpelste tip is dat het belangrijk is om te mixen en matchen. Want van alleen maar dezelfde soort accessoires naast elkaar wordt niemand gelukkig. Zorg ervoor dat het mixen en matchen in alles terugkomt. Denk hierbij aan verschillende accessoires, materialen en kleuren. Dit geld ook voor de sierkussens op de bank!

kaccessoires-woonkamerBron: Lynn_zweeris via HomeDeco Binnenkijken




 

Dynamisch

Voor meer diepte en een dynamisch effect kun je spelen met hoge en lage items. Zet bijvoorbeeld een grote fotolijst op een plank, met daarvoor een klein beeldje. En op de bank zet je het grootste kussen achteraan met op de voorgrond twee kleine kussentjes. Speel ook met ronde en hoekige vormen om een zacht effect te creëren.

accessoires-grote-vaas-woonkamerBron: Lynn_zweeris via HomeDeco Binnenkijken




 

Oneven getallen

Vaak vinden veel mensen oneven aantallen mooier dan even aantallen. Dit komt omdat wij oneven aantallen als één geheel zien. Pas deze truc daarom ook toe wanneer je accessoires combineert. Zet bijvoorbeeld drie sierkussens op de bank en vijf accessoires op een plank.

accessoires-droogbloemen-woonkamerBron: Lynn_zweeris via HomeDeco Binnenkijken




 

Persoonlijk

Vaak maken de accessoires in jouw huis het interieur eigen. Daarom krijgen foto’s van mooie herinneringen een eigen plek. Dit geld ook voor de souvenirs die je mee naar huis hebt gebracht. Mix de persoonlijke accessoires door de al bestaande heen. Zo krijg je een unieke combinatie die alleen in jouw huis te vinden is.

vitrine-kast-met-accessoiresBron: Lynn_zweeris via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Brand we Love: BePureHome
- Brand we Love: WOOOD
- Tip van Jet: 4x per jaar je accessoires verwisselen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...