Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we Love: BePureHome

geschreven door Tess
Brand we Love: BePureHome

"Naast de Scandinavische en de wat klassiekere stijlen die er altijd wel op de markt waren, stonden wij daar ineens als een warm woonmerk." Irene Ursem | styliste bij BePureHome

Je hebt BePureHome vast wel eens voorbij zien of horen komen. Het merk, van Hollandse bodem, is dan ook zeer geliefd bij de interieurliefhebbers onder ons. Een echte Brand we Love dus. Vandaag lees je meer over dit leuke woonmerk én maken we kennis met de styliste van BePureHome. Lees mee!

Irene Ursem heeft een hele creatieve baan als styliste bij BePureHome. "Vanaf de start van het merk BePureHome ben ik er al bij betrokken. Eigenlijk was het merk in eerste instantie bedoeld als een accessoires/kleinmeubel label naast WOOOD om op bijvoorbeeld beurzen de stand wat voller te kunnen aankleden" vertelt Irene.

bepurehome-caleidoscoop-bankBron: BePureHome

Na de oprichting van BePureHome heeft Irene meegewerkt aan de look, feel en branding van het merk. "Naast de Scandinavische en de wat klassiekere stijlen die er altijd wel op de markt waren, stonden wij daar ineens als een warm woonmerk met een collectie met een knipoog naar vervlogen tijden. Super leuk om door de jaren heen aan de collecties te werken en richting te geven aan stijl in de producten en fotografie". Samen met collega, Laura, maakt Irene elk seizoen een kleurenpalet en bepaalt ze de richting van de nieuwe collectie.

bepurehome-admit-blancoBron: BePureHome

BePureHome kenmerkt zich door eenvoudige, maar luxe en stoere designs. In hun collectie vind je unieke kasten, stoelen, banken en nog veel meer stoere woonitems. De designers laten zich inspireren door de laatste trends, maar zorgen er altijd voor dat de unieke 'BePureHome-stijl' herkenbaar is.

bepurehome-woollyBron: BePureHome

Het merk is altijd op zoek naar authenticiteit. Dat vinden ze in de combinatie van verschillende materialen en unieke prints. De meubelen en accessoires van BePureHome zijn zowel stoer en robuust als elegant en chic. Sommige producten worden gemaakt in het verre oosten, maar een groot deel van de collectie wordt in de Nederlandse fabriek, De Eekhoorn Dutch Furniture, geproduceerd. Dit maakt het gemakkelijker om een hoge kwaliteit te waarborgen en om ervoor te zorgen dat de producten snel bij jou thuis staan.

bepurehome-burly-bouquetFoto: Studiotm.nl | Styling: Cheryl Zomerdijk

In de huidige collectie zijn kleurrijke bloemenprints te vinden, maar ook een basiscollectie in zwart, hout en metaal. Een echte parel is de nieuwe elementenbank Caleidoscoop: verkrijgbaar in drie zachte velvet stoffen en acht verschillende kleuren. "We zijn nu weer volop de collectie aan het maken voor het najaar van 2022. Ik heb dan ook altijd mijn ‘voelsprieten’ uitstaan om signalen op te vangen van wat er zoal gebeurt in de markt. En dan kijk ik niet alleen naar wonen. Ook maatschappelijk. Dit werk verveelt nooit!" vertelt Irene.

Ben je nieuwsgierig naar Irene's favorieten? Je shopt ze hieronder!

bepurehome-organize-vitrinekastBron: BePureHome

Rodeo bank 3-zits velvet honing geel
"De Rodeo collectie is een echte bestseller. Het idee achter het ontwerp? Een stoere bank met een fijn zitcomfort. Geïnspireerd op de jaren ’50 en gegoten in een eigentijds jasje. BePureHome biedt een uitgebreide Rodeo serie aan. De collectie is verkrijgbaar in verschillende modellen, stoffen en kleuren. Eén van de populairste varianten is de Rodeo bank 3-zits velvet in de kleur honing geel en een echte favoriet van mij. Het velvet voelt zacht aan en geeft de bank een luxe uitstraling."

Organize vitrinekast 44cm grenen matzwart
"De Organize kast is een mooie, robuuste kast met klassieke elementen. De kast is gemaakt van massief FSC gecertificeerd grenen, gelakt in een stoere zwarte kleur en heeft een geschuurde afwerking. De twee bovenste deuren zijn voorzien van glas, waardoor de kast perfect is voor het displayen van je servies of favoriete accessoires. De deuren zijn voorzien van sierlijsten en een metalen handgreep over de gehele lengte van de deur in een zwarte finish. De Organize kast is ook verkrijgbaar in de kleur mist."

Vogue eetkamerstoel fluweel Flower zwart
"De Vogue eetkamerstoel Flower is een typisch BePureHome product door de velvet stof met bloemenpatroon. De stoel zit super comfortabel en de zachte stof en vriendelijke ronde vormen maken deze chique eetkamerstoel tot een sieraad voor het interieur van nu. Het is een echte eyecatcher in je interieur. De Flower eetkamerstoel is één van de bestsellers van BePureHome."

Ook enthousiast over dit merk? Bekijk hier de gehele collectie!

Zie ook:
- Brand we love: Cricut
- Brand we love: Liviza
- Brand we love: Dimehouse

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...