Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Liviza

geschreven door Tess
Brand we love: Liviza

"Dat ontspannen gevoel thuis creëren. Alsof je iedere dag vakantie hebt. Dat is onze missie!" Joost | mede-oprichter van Liviza

Thuis wil je kunnen ontspannen en genieten. Alsof je iedere dag vakantie hebt. Dat ontspannen gevoel thuis creëren is de missie van Joost, mede-oprichter van Liviza. Die ontspanning en plezier geldt voor hem ook op je werk en in je vrije tijd. Vanuit die gedachte is een paar jaar geleden dit nieuwe woonmerk, Liviza, opgebouwd samen met een jong en innovatief team aan ontwerpers, stylisten en marketeers.

liviza-teamTeam Liviza | Bron: Liviza

“Je ziet op dit moment in de winkelstraten een duidelijke trend: conceptstores. Dit is afkomstig vanuit het principe van conceptbranding waarbij één merk meerdere producten verkoopt. Op het gebied van meubels maar ook voor kleding, gadgets en andere producten. Oftewel een merk zien als concept. Liviza wordt ook zo’n merk. Nu is het nog voornamelijk een woonmerk maar op de achtergrond zijn wij druk bezig met het uitbouwen van meerdere producten en diensten die passen bij het merk en de filosofie achter Liviza.” vertelt Joost.

Om een uniek merk op te bouwen heb je creatieve ontwerpers en stylisten nodig die het merk onderscheidend kunnen maken. Ontwerper Stijn is zo’n unieke creatieveling. Vanaf de oprichting van Liviza is hij verantwoordelijk voor de unieke designs in het assortiment en online vormgeving van het merk. Van scratch af aan bedenkt hij nieuwe patronen, combinaties van materialen en vormen.

liviza-ontwerper-stijnOntwerper Stijn | Bron: Liviza

Sophie, styliste bij Liviza, geeft niet alleen sfeer aan de winkel(s), shop-in-shops en fotostudio. Ook de online styling is haar verantwoordelijkheid. Ze maakt dan ook de mooiste sfeerfoto’s, schrijft inspirerende teksten en zorgt voor online verfrissing.

liviza-styliste-sophieStyliste Sophie | Bron: Liviza

Liviza is zowel een online als offline woonwinkel met een eigen stijl aan meubels en woonaccessoires. Jezelf thuis voelen in je interieur, de juiste meubels en woonaccessoires zijn daarin onmisbaar. Dit doet Liviza aan de hand van drie principes:

1. Unieke ontwerpen maken het verschil
De ontwerpers en woonstylisten van Liviza zoeken wereldwijd elke dag naar inspiratie die zij kunnen gebruiken voor het ontwerpen van nieuwe meubelen. Zoals bijvoorbeeld geometrische patronen op kleden van Azteekse stammen, sierlijke vormen uit de kunst of herkenbare stijlen uit de architectuur. Samen met de fabrikanten die wereldwijd gevestigd zijn, maken ze unieke woonaccessoires en meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn.

liviza-unieke-ontwerpenBron: Liviza




 

2. Natuurlijke materialen
Alle meubelen zijn gemaakt van natuurlijke materialen zoals bamboe, rotan, zeegras, linnen, katoen en hout. Ook de woonaccessoires worden gemaakt van natuurlijke materialen uit diverse landen. Denk aan schelpen, raffia, grassen, kralen en nog veel meer bijzondere materialen. Deze neutrale kleuren zorgen voor rust en warmte waardoor je thuis optimaal kunt ontspannen in een sfeervolle ruimte. Daarnaast gaan natuurlijke materialen langer mee.

liviza-natuurlijke-materialenBron: Liviza


 

3. Handgemaakte producten hebben meer karakter
Vrijwel alle producten in het assortiment zijn handgemaakt. Zo biedt Liviza een stukje exclusiviteit voor het interieur, met unieke handgemaakte meubels. Van kastdeurtjes met bijzondere handgesneden patronen tot en met de hand gevlochten hanglampen of woonaccessoires met schelpen en kralen. Allemaal handgemaakt.

liviza-handgemaakte-productenBron: Liviza


 

Ben je nieuwsgierig naar Stijn’s favorieten? “Producten met unieke kenmerken waar we trots op zijn” aldus Stijn. Je shopt ze hieronder!

Wandkast Andel
"Echt één van onze kasten die feilloos in een bohemian interieur past. Door de witte kleurstellingen en het unieke organische patroon in de kastdeuren vinden we dit een echte blikvanger voor in een natuurlijk woonstijl. De kast is ook nog eens erg praktisch door de drie legvakken! De wandkast Andel is een van onze populairste modellen"

Nachtkastje Toni
"Met nachtkastje Toni hebben we een zowel stijlvol als praktisch nachtkastje weten te creëren. Het hand geschaafde patroon in de lade in combinatie met de subtiele knop om de lade open te maken, maakt dit nachtkastje een erg leuke toevoeging aan je slaapkamer!"

Krukje Alia
"Krukje Alia is één van ons populairste krukje, dit krukje staat echt voor Liviza! Door het unieke patroon in de zijkant wordt dit krukje ‘one of a kind’. Een leuke toevoeging als krukje, maar ook bijvoorbeeld als klein bijzettafeltje naast de bank.

Ook enthousiast over dit merk? Bekijk hier de gehele collectie!

Zie ook:
- Brand we love: Dimehouse
- Brand we love: Estendia
- Brand we love: Byart Crystals

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...