Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Brand we love

Brand we love: Cricut

geschreven door Marie-Louise
Brand we love: Cricut

"De producten van Cricut maken het makkelijk én leuk om creatief aan de slag te gaan." Debbie Van den Broeck | Sales en Marketing Executive Benelux

Handgemaakte kaarten, bedrukte naamplaatjes, mokken, rompertjes en nog veel meer moois. Ooit het idee gehad om dit gewoon zelf thuis te ontwerpen én creëren? Hiervoor haal je een Cricut in huis! Cricut is een concept dat creativiteit stimuleert door gereedschappen met een unieke en geavanceerde technologie te maken, waarmee mensen zelf hun eigen creaties kunnen maken — mooi, leuk en gemakkelijk! Het merk is de nummer één in slimme snijmachines voor knutselliefhebbers over de hele wereld.

trouwkaartjes-trouwdecoratie-hout Bron: Cricut

Het Amerikaanse merk biedt verschillende machines, materialen en gereedschappen, waarmee je altijd en overal items een persoonlijke touch kunt geven. Waar het begon met Cricuts eerste snijmachine, is het merk inmiddels uitgebreid met de komst van meerdere apparaten in haar assortiment. Die allemaal weer werken middels nieuwe functies en kleuren.

kruidenpotjes stickers cricut Bron: Cricut

De gebruikers van Cricut blijven het merk Cricut naar eigen zeggen continue verbazen met hun unieke, persoonlijke en betekenisvolle creaties. Denk aan het personaliseren van servies, kussens of vazen; de mogelijkheden zijn eindeloos! Je maakt onder andere eigen kaartjes, mokken, totebags en decoratie. Of je nou constant aan het decoreren, organiseren en personaliseren bent of af en toe creatief bezig wil zijn; het merk heeft voor ieder wat wils. De snijmachines van Cricut zijn van alle markten thuis, ze kunnen uiteraard snijden, maar ook schrijven, tekenen, vouwen, graveren en folie-effecten aanbrengen op allerlei verschillende materialen.

mok- cricut-bedrukkenBron: Cricut

Wanneer je een Cricut aanschaft, behoor je tot de familie van creatievelingen! Via de gratis software Design Space maak je je eigen ontwerp of kies je uit meer dan 1.500 gratis afbeeldingen. Dit werkt op zowel mac, pc als ook tablet en smartphone. Het is ook mogelijk je eigen afbeeldingen op te laden. Wil je nog (veel) meer inspiratie en afbeeldingen dan kan je een Cricut access abonnement nemen. Het abonnement is ook maandelijks opzegbaar.

houten kinderbed blauwe giraffe wandstickersBron: Cricut

Debbie is Sales en Marketing Executive Benelux bij Cricut. Ze is zelf ook erg creatief en expert als het gaat om alle verschillende apparaten. Ben jij benieuwd naar Debbie's favoriete producten? Je shopt ze hieronder!

Cricut Joy
"De Cricut Joy is een compacte machine die kan snijden, tekenen, schrijven en folie-effecten kan toevoegen. Ideaal om labels mee te maken!"

Cricut Explore3
"Deze machine kan meer dan honderd materialen snijden, tekenen en vouwen. Wat je ook wil maken voor in je interieur, het kan met dit toestel!"

Cricut Maker3
"Dit is de meest complete machine, die meer dan driehonderd materialen kan bewerken (in snedes tot 3,6 meter lang). Perfect voor elk interieurproject, hoe groot ook!"

cricut-kussensBron: Cricut

Zie ook:
- Brand we love: Liviza
- Brand we love: Dimehouse
- Brand we love: Estendia

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...