Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

Zo voeg je de trendkleuren van 2019 toe aan jouw interieur

geschreven door Rosa
Zo voeg je de trendkleuren van 2019 toe aan jouw interieur

Ieder jaar zien we weer een paar kleuren die op dat moment helemaal hip en trendy zijn. In 2019 is dat dan ook niet anders. Wat de trendkleuren dit jaar zijn en hoe je deze mooi toepast? Dat vertel ik graag!

Blauwtinten

Of we blauw nog wel een trendkleur mogen noemen durf ik niet te zeggen. Blauw is namelijk al jaren hip en is al langere tijd niet meer uit het interieurbeeld weg te denken. Toch zullen we in 2019 de kleur nóg meer zien. Het fijne is, dat iedere tint blauw helemaal in de trend van het jaar past. Dus, of je nu kiest voor babyblauw, kobaltblauw of voor een donkere marinetint kiest, met blauw zit je altijd goed. Hoe je 'm dan het beste combineert? Ook daar ben je vrij in. Je kunt blauw kiezen als accentkleur bij een verder neutraal interieur, of je gebruikt 'm juist als basis. Als je van kleur houdt combineer je 'm met bijvoorbeeld knalgele fauteuils. Combineer donkerblauw met goud voor een chique resultaat of kies juist zachtblauw in combinatie met houttinten voor een natuurlijke look!

zo style je de trendkleuren van 2019 Bron: Sally Fazeli

zo style je de trendkleuren van 2019 Bron: Coco Kelley

Naturel

We gaan allemaal steeds bewuster leven, denken meer aan het klimaat en vinden de omgeving waarin we leven steeds belangrijker. Logisch dus dat het naturel kleurenpalet ook weer terugkomt. We gaan terug naar de basis. Dit doen we ook in het dagelijks leven door bijvoorbeeld veel te koken met verse ingrediënten. Niet zo gek dus dat we ook in huis weer terug gaan naar de basis. Denk aan hout, zandkleur, taupe, crèmekleur en veel natuurlijke materialen. Zo worden stoffen als katoen en wol weer heel belangrijk en zullen we veel (vintage) leren items steeds vaker terugzien. Het fijne aan deze trend is dat je het hele naturel kleurenpalet met elkaar kunt combineren en deze tinten ook juist goed met andere kleuren te combineren zijn.

zo style je de trendkleuren van 2019 Bron: DesignTravel

Geeltinten

Deze zonnige trendkleur kwam niet geheel als verrassing! We zien 'm namelijk al een tijdje in veel interieurs. Toch snappen wij heel goed dat het soms een lastige kleur kan zijn om te combineren, juist omdat het zo'n opvallende en vrolijke kleur is. Toch hóeft het niet moeilijk te zijn. Het belangrijkste is dat je goed voor jezelf bedenkt wat je met de kleur wilt bereiken. Je kunt het namelijk als opvallende tint doen voor een olijfgroene wand of 'm juist op een hele wand te schilderen. Maar ook door geel toe te voegen aan een naturel kleurenpalet maak je een mooie eyecatcher.

zo style je de trendkleuren van 2019 Bron: Tessa Neustadt

zo style je de trendkleuren van 2019 Bron: Sf girl by bay

Zwart-wit

Een zwart-wit interieur is prachtig! Het ziet er altijd heel mooi en clean uit. Niet voor niets dat dit ook in 2019 een mooie trend blijft. Toch kan een interieur die enkel zwarte en witte elementen heeft soms wat afstandelijk overkomen. Combineer de zwart-witte basis daarom met lekker veel planten, warme stoffen en natuurlijke materialen. Wil je bijvoorbeeld graag een wit tv-meubel? Kies er dan eentje die van hout is gemaakt. Wil je graag zwarte eetkamerstoelen? Ga dan voor de rotan varianten. Leg extra veel sierkussens op je bank in verschillende stofjes, zo creëer je diepte en ziet het geheel er een stuk warmer uit. In een zwart-wit interieur is het ook heel mooi om af en toe wat natuurlijke tinten toe te voegen óf kies voor één opvallende accentkleur. Succes gegarandeerd!

zo style je de trendkleuren van 2019 Bron: 204park

zo style je de trendkleuren van 2019 Bron: Homey oh my

Zie ook:
- De 5 meest gemaakte interieurfouten in de slaapkamer
- 5 manieren om je slaapkamer in romantische sferen te brengen
- Goud accent toevoegen? Ga voor één van deze lampen!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...