Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Badkamer

Zo voeg je kleur toe aan de badkamer

geschreven door Demi
Zo voeg je kleur toe aan de badkamer

Hoe vaak zien we badkamers voorbij komen die prachtig zijn, maar geen of weinig kleur hebben? In deze blog laat ik zien dat een badkamer mét kleur ook prachtig kan zijn. En nee, denk niet meteen aan opvallende kleuren, waar niemand blij van wordt in de badkamer. Laat je inspireren door verschillende unieke badkamers, waar wij bij HomeDeco heel blij van worden!

badkamer kleur groen
Bron: Vintage Revivals

Army Green met natuurlijke items
We love it! Deze combinatie van de donkergroene muur met houten items en de plant. Daarnaast zijn de manden met de wereldkaart een perfecte toevoeging. Vind jij deze look ook mooi, maar heb je niet de middelen om de muur en de vloer aan te passen? In een witte badkamer kun je deze look creëren door bijvoorbeeld de handdoeken in diezelfde groene kleur aan te schaffen. En daarbij kun je ook kiezen voor houten opbergkastjes.

badkamer kleur blauw
Bron: Roomed

Babyblauw met goud, rose of hout
Zachte kleuren als babyblauw, babyroze of andere pasteltinten, combineren perfect met goud, rosé of hout. Kies voor een pasteltint die bij jou (en je interieur) past en kies voor kleine gouden of rosé items die de look compleet maken!

badkamer kleur geel
Bron: Stek Magazine

Vrolijk geel!
Deze foto is een mooi voorbeeld van een badkamer met weinig kleur, maar door het gebruik van kleurrijke items, krijgt de badkamer een compleet nieuwe look & feel. Ben je geen liefhebber van geel? Geen probleem! Kies een kleur die goed bij jou en je interieur past. Laat je inspireren, maar kies voor een look die bij jou past!


Zie ook:

We love: zwarte en goudkleurige kranen in de badkamer
Planten in je badkamer? Hierbij de beste tips op een rijtje
Dit zijn de 5 grootste badkamertrends voor 2019

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...