Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Woonkamer

Zo zorg je ervoor dat de televisie minder opvalt in je interieur

geschreven door Mara
Zo zorg je ervoor dat de televisie minder opvalt in je interieur

Is de televisie voor jou ook een doorn in het oog? Met deze tips zorg je ervoor dat je televisie minder opvalt in je interieur. Lees de tips gauw door & ga direct aan de slag!

televisie minder opvallen interieurBron: Ons_huisje via HomeDeco Binnenkijken

Eyecatcher in de zithoek
Je eerste gedachte is wellicht dat je op de televisiekast, direct naast het televisiescherm, een grote eyecatcher vaas wilt neerzetten om de aandacht op de televisie weg te halen. Maar dat werkt in veel gevallen juist averechts: door die mooie vaas kijk je juist veel sneller naar dat hoekje - met dus de televisie. Je kunt om die reden beter geen eyecatchers op het TV-meubel zetten.

Zet liever ergens anders in de zithoek een eycatcher neer, zoals een luxe fauteuil of een bijzondere salontafel, zodat daar de aandacht naar toe wordt getrokken.

televisie minder opvallen interieurBron: Anneke91 via HomeDeco Binnenkijken

Verf of behang een andere muur
Ook hierbij geldt dat je de aandacht op iets anders vestigt: een kleurrijke muur. Bijvoorbeeld de muur tegenover de televisie. Wanneer je de zithoek in kijkt, is dat het eerste wat opvalt - en zie je die televisie helemaal niet meer staan. Ga bijvoorbeeld voor een vrolijk behang of een felle kleur verf.

televisie minder opvallenBron: Huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

Gebruik kleur
Kleur is een goede manier om je televisie minder op te laten vallen. Door op de bank kleurrijke sierkussens neer te leggen, en op de vensterbank verschillende kandelaars met kleurrijke kaarsen, wordt de aandacht automatisch op deze kleuraccenten gevestigd.

televisie minder opvallenBron: By_iloon via HomeDeco Binnenkijken

Gallery wall rondom de televisie
Een andere techniek is door juist de muur waar de televisie tegen aan staat, zó druk te maken dat de televisie niet meer op valt. Een heel mooie en stijlvolle manier om dat te doen, is door een gallery wall rondom de televisie te creëren. Hang diverse schilderijen, fotolijsten, prints en posters, spiegels en/of wandkleden op en maak zo een mooi geheel rondom de televisie.

televisie minder opvallen interieurBron: Thehomestoriesnl via HomeDeco Binnenkijken

Verf (of behang) de muur donker
Een zwarte of donkerblauwe muur in het interieur: wij vinden het geweldig! Een donkere muur is stijlvol, warm en strak. En waarom dan niet de muur kiezen waar je zwarte televisie tegenaan staat, zodat de televisie wegvalt in de kleur?! ;-) Twee vliegen in één klap!

televisie minder opvallen interieurBron: Morethanliving via HomeDeco Binnenkijken

Wil je de televisie helemaal niet meer zien?
Dan kun je 'm natuurlijk ook in een kast met deurtjes zetten! Genoeg televisie gekeken? Doe de deurtjes dicht en je ziet er niks meer van.

Zie ook:
- Binnenkijken bij de meest kleurrijke interieurs
- 8 tips voor de perfect geschilderde muren
- Simpele & budget manieren om je huis lenteklaar te maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...