Deegroller

1 producten gevonden
Categorie: Deegroller

Categorie


Merk: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Bak de lekkerste koekjes met behulp van de deegroller

Ben jij ook zo dol op bakken? De lekkerste koekjes, taarten, pizza's en ga zo maar door. In dat geval is de deegroller onmisbaar in je keuken! Met de deegroller kun je op een hele makkelijke manier je deeg uitrollen tot een platte plak zonder dat je je handen hiervoor vies hoeft te maken! Hoe dik deze plak is dat hangt helemaal af van wat je op het moment gaat bakken. Met de deegroller kun je bijvoorbeeld ook heel gemakkelijk een plak marsepein over een taart draperen of een plak deeg in een bakblik leggen. Op deze manier hoef je hem niet met je handen op te tillen zodat je niet bang hoeft te zijn dat het deeg uitscheurt of kapot gaat. Je rolt het stuk deeg of marsepein gewoon om de deegroller heen en rolt het als het ware weer uit op de plaats van bestemming. 

De slimme deegroller

Het hangt vaak van het gerecht af of je plak deeg dik of juist heel dun moet zijn. Als je koekjes gaat bakken is je deeg dikker dan als je filodeeg gaat maken! Tegenwoordig bestaat gelukkig de verstelbare deegroller. Deze deegroller heeft aan beide uiteinden verwisselbare schijven. Zo hoef je nooit meer te gokken of je deeg overal even dik is, en kun je zelf makkelijk instellen hoe dik je het deeg precies wilt hebben! Let er wel op bij houten deegrollers dat je deze beter niet in de vaatwasser kunt reinigen. Je kunt deze het beste reinigen met een klein beetje water en de deegroller zo snel mogelijk weer af te drogen om kromtrekken te voorkomen. 

Deegroller kopen

Bij HomeDeco kun je makkelijk verschillende soorten deegrollers vergelijken. Bij HomeDeco kun je voor zowel goedkope deegrollers als voor verstelbare deegrollers terecht. Ga jij voor de traditionele deegroller met aan beide kanten een handvat? Of toch voor de moderne verstelbare deegroller met verschillende verwisselbare schijven? Als je een deegroller wilt bestellen word je met een klik op de knop doorgeklikt naar de website van de aanbieder waar je het product makkelijk kunt bestellen! Vaak wordt het artikel ook nog eens bij je thuisbezorgd! Op deze manier hou je tijd over en kan je alvast op zoek gaan naar de nieuwste bakrecepten om te proberen ;).