Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Dutch Decor Vloerkleed

17 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Dutch Decor
Kleur: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


In stijl met een vloerkleed van Dutch Decor

Ben jij op zoek naar een nieuw vloerkleed? En hou je van een rustige sfeer in huis? Dan zijn de vloerkleden van Dutch Decor misschien een goed idee voor jou. De kleden van Dutch Decor kenmerken zich namelijk aan hun verfijnde kleurencombinaties, die op natuurlijke wijze in elkaar overlopen. Dit maken de Dutch Decor vloerkleden prettig voor het oog en zorgen voor een fijne balans in huis! 

De vloerkleden van Dutch Decor combineren

Door de geweven structuur die veel van de Dutch Decor vloerkleden hebben, staan de kleden heel mooi bij natuurlijke materialen. Ga bijvoorbeeld voor verweerd hout, rotan of wol. De meeste vloerkleden van Dutch Decor hebben een klein maatje, wat ze perfect maakt voor bijvoorbeeld naast het bed of misschien wel in de hal. Naast de geweven vloerkleden van Dutch Decor, biedt Dutch Decor ook hele leuke schapenvachtjes aan. 

Dutch Decor vloerkleden kopen op HomeDeco.nl

Op HomeDeco.nl willen wij graag zeker weten dat jij zometeen jouw perfecte Dutch Decor vloerkleed besteld. Hierom bieden we je graag hulp aan in je keuze via onze chat. En kan je voor inspiratie terecht op onze blog. Waarop we je onder andere handige tips en tricks geven!