Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

EVA Interior Vloerkleed

195 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: EVA Interior
Stijl vloerkleed: Alles
Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Vloerkleden van EVA interior een echte toevoeging aan je interieur 

De vloerkleden van EVA Interior voegen echt iets toe aan je interieur. Mis jij dus iets in je ruimte? En vind je het nog niet helemaal af? Maak het af door middel van de laatste puntjes op de i te zetten. Daar hoort natuurlijk een vloerkleed bij! Bekijk de vloerkleden van EVA Interior en vind het perfecte vloerkleed voor in jouw interieur. De vloerkleden van EVA Interior variëren van kleurrijk en met veel patronen tot neutraal en effen. Daarom is er voor iedereen wel een vloerkleed van EVA Interior wat aansluit bij jouw stijl, smaak en interieur. 

Trendy vloerkleden van EVA Interior 

De vloerkleden zijn buiten dat ze stijlvol zijn ook erg trendy en hip. Ze gaan mee met de tijd en interieurtrends van nu. Neem bijvoorbeeld de vloerkleden met een vintage uitstraling. Deze kleden zijn helemaal hip op dit moment. Verder heeft EVA Interior uiteraard ook de wat meer standaard en traditionele vloerkleden in hun collectie. Zo is er voor ieder wat wils. Ze hebben bijvoorbeeld ook een collectie met velvet vloerkleden. Vloerkleden zijn vaak al zacht, maar een velvet vloerkleed is natuurlijk al helemaal lekker om met je blote voeten op te lopen. Dit kleed is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De kleuren die beschikbaar zijn voor dit kleed zijn; okergeel, groen en grijs. 

Vloerkleed van EVA Interior kopen

Ben jij eruit welk vloerkleed van EVA Interior je wilt kopen? Of twijfel je nog tussen een paar vloerkleden? Bij vragen kun je ons altijd bereiken via de mail of op de chat op onze website. Verder kun je als je twijfelt je keuzes natuurlijk bespreken met familie of vrienden. Om de vloerkleden makkelijk terug te vinden hebben wij een trucje. Zet de vloerkleden op je wishlist. Dit doe je door op het hartje rechtsboven te klikken. Zo kun je de vloerkleden gemakkelijk terugvinden op jouw profiel en kun je de website verder weer afsluiten zonder dat deze gegevens verloren gaan. Ben je nog opzoek naar wat extra tips wat betreft het kiezen van een vloerkleed? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.