Inloggen of registreer
 
 
 • Inloggen of registreer
 • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
 • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
 • Dagelijks nieuwe tips & trends

Light & Living Vloerkleed

0 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Light & Living

Merken


  Prijs: Alles

  Prijs


  Trefwoord: Alles

  Trefwoord


  Helaas hebben we geen producten gevonden die aan je zoek-criteria voldoen.
   
  Alle Vloerkleden
   

   
   
  Misschien ben je ook geinteresseerd in één van de volgende producten:

  Light & Living: meer dan alleen verlichting!

  Bij het horen van Light & Living denk je in eerste instantie misschien misschien alleen aan verlichting. Maar Light & Living heeft niet voor niks het deel "& Living" in de naam. Want naast hun toffe lampen heeft Light & Living bijvoorbeeld ook hele mooie vloerkleden in de aanbieding! En het zijn niet zomaar vloerkleden. De vloerkleden van Light & Living kenmerken zich door hun prachtige glanzende materiaal en hun unieke patronen. Een erg prettige bijkomstigheid is dat je de kleden van Light & Living voor een vrij voordelige prijs in huis kunt hebben!

  Een Light & Living vloerkleed bij je in huis

  Light & Living vloerkleden hebben stoere koele kleuren. Waardoor de vloekleden heel erg mooi staan in interieurs waarin deze koele tinten ook worden omarmd. Natuurlijk hoeft dit niet per se. Soms kan juist dat contrast tussen warm en koud in je interieur heel erg mooi zijn! Kijk vooral naar wat jij mooi vind, het vloerkleed komt per slot van rekening bij jouw in huis te liggen. 

  Light & Living vloerkleden kopen op HomeDeco.nl

  Op HomeDeco.nl koop je simpel en snel jouw nieuwe Light & Living vloerkleden. Zodra je jou perfecte vloerkleed hebt gevonden kun je hem toevoegen in je winkelmandje en daar afrekenen. Of bewaar hem op je verlanglijstje door op het hartje te klikken en shop nog even verder! Op zoek naar inspiratie voor de styling van je vloerkleed? Neem dan een kijkje op onze blog!