Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Linie Design Vloerkleed

305 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Linie Design
Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


De stijl van Linie Desgin 

De vloerkleden van Linie Design kenmerken zich door hun zachte materiaal en toffe minimalistische grafische designs. De kleden van Linie Design bestaan uit zachte tinten, waaronder het prachtige pastel roze en baby-blauw. Linie Design vloerkleden hebben een licht glanzend effect over hun vloekleden, wat zorgt voor een prachtige luxe uitstraling in iedere woonkamer, slaapkamer en/of werkplek!

Het combineren van Linie Design vloerkleden 

Ben jij op zoek naar een nieuw vloerkleed? Denk dan goed na over de ruimte waarin het vloerkleed komt te liggen. Want als je niet de goede kiest kan een vloerkleed het evenwicht in de ruimte ernstig verstoren. En dat wil je niet! De vloerkleden van Linie Design zijn gelukkig niet heel moeilijk te combineren. Zoals we hierboven al noemden bestaan de vloerkleden van Linie Design uit zachte tinten. De kleden van Linie Design staan dan ook heel mooi in een ruimte waarin deze zachte tinten ook centraal staan. Heb jij bijvoorbeeld een voorkeur voor de heldere Scandinavische woonstijl, dan is een vloerkleed van Linie Design misschien wel een hele goede optie voor jou! 

Linie Design vloerkleden kopen op HomeDeco.nl

Op HomeDeco.nl snappen wij het belang van het kiezen van een vloerkleed. Hierom helpen wij je graag in jouw keuze. Vind je de vloerkleden van Linie Design heel erg mooi, maar weet je het nog niet zeker? Wij helpen je graag via onze chat. Of doe nog wat extra inspiratie op in onze blog! Misschien helpt de blog met tips over hoe je het juiste vloerkleed bij de bank kiest je alvast opweg.