Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends

Ted Baker Vloerkleed

Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis Lanterfant eetkamerstoelen 3+1 gratis
92 producten gevonden
Categorie: Vloerkleed

Categorie


Merk: Ted Baker

Merken

Stijl vloerkleed: Alles

Stijl vloerkleed


Prijs: Alles

Prijs


Trefwoord: Alles

Trefwoord


Ted Baker; meer dan alleen kleding...

Bij het horen van de naam Ted Baker denk je misschien in eerste instantie aan mode en niet zo snel aan interieur. Maar het merk Ted Baker heeft nog veel meer te bieden. Zoals de Ted Baker vloerkleden. Dit zal je misschien verbazen, maar toch is het zo! En de vloerkleden van kleden van Ted Baker zijn niet zomaar vloerkleden. Met hun prachtige kleuren en indrukwekkende prints geven ze elk interieur op een chique look. 

Een Ted Baker vloerkleed heb je niet voor even...

De vloerkleden van Ted Baker kenmerken zich net als zijn kleding aan hun mooie kwalitiet en unieke vormgeving. Ted Baker vloerkleden zijn met liefde en veel aandacht gemaakt, en hierdoor van optimale kwaliteit. Een vloerkleed van Ted Baker heb je dan ook niet voor even, nee een vloerkleed van Ted Baker heb je voor het leven. En dat is geen straf want wie wil er nu niet zo'n prachtige vloerkleed met van die bijzondere designs en kleuren in zijn of haar interieur? 

Een vloerkleed van Ted Baker kopen

Zoals we al zeiden koop je een vloerkleed van Ted Baker niet voor even, maar voor het leven. Bij het kopen van een Ted Baker vloerkleed gaat het dus om een echte inverstering. Om zeker te weten dat je zometeen de juiste investering maakt, zetten wij op HomeDeco.nl de vloerkleden overzichtelijk voor je neer. Ook bieden we inspiratie voor het maken van je keuze op onze blog. En helpen we je persoonlijk bij je keuze via onze chat. Zo weten we zeker dat jij zometeen jouw perfecte Ted Baker vloerkleed in je woonkamer, slaapkamer of werkplek hebt liggen!