Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

3 belangrijke investeringen op interieurgebied voor dit najaar

geschreven door Tess
3 belangrijke investeringen op interieurgebied voor dit najaar

Over een paar dagen zullen we toch echt officieel afscheid moeten nemen van de zomer. De herfst doet zijn intrede en we bewegen ons langzaam van buiten naar binnen. Het is tijd om ons interieur (en exterieur) klaar te maken voor het koudere weer. Geen idee waar te beginnen? We hebben drie investeringen op een rijtje gezet waar je in ieder geval veel (woon)plezier aan zult beleven dit najaar. Lees mee!

1. Beschermhoezen voor in de tuin

Misschien heb je deze zomer jouw vakantiegeld wel besteed aan een gloednieuwe tuinset? Na een zomer lekker loungen in de tuin wil je jouw geliefde tuinmeubelen natuurlijk goed opbergen. Investeer daarom in goede beschermhoezen. Zo zijn jouw tuinmeubelen bestand tegen het natte Nederlandse weer dat in het najaar tevoorschijn komt en kun je er zo lang mogelijk van genieten.

najaar-tuin-loungesetBron: Interiorbynik via HomeDeco Binnenkijken

2. Een goede thuiswerkplek

Bijna iedereen met een kantoorbaan heeft inmiddels wel eens thuisgewerkt of doet dat nog steeds. Nu de vakantieperiode weer voorbij is en we weer aan het werk gaan, is het tijd om te investeren in een goede thuiswerkplek. Met nieuwe accessoires en opbergers maak je de werkplek weer helemaal klaar voor het najaar. Maar begin bij de basis! Heb je al een geschikt bureau en een goede ergonomische bureaustoel?

werkplek-najaar-plantBron: Casakaylee via HomeDeco Binnenkijken

3. Kamerplanten

Een hele zomer lang hebben we mogen genieten van de mooiste planten in onze tuin. Nu we weer naar binnen gaan, moeten we natuurlijk geen heimwee krijgen naar onze groene vrienden. Dit is het moment om te investeren in nieuwe kamerplanten! Ga een rondje door het huis en kijk even hoe de planten erbij staan. Is er nog hoop of is die plant in de slaapkamer echt wel aan vervanging toe? Ook is een luchtzuiverende plant een heel goed idee voor in de werkkamer (zie tip 2).

hoek-accessoires-plant-ladder-najaarBron: Sheeyes via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Met deze items kun je nog lekker buiten zitten in de herfst en winter
- 20x de leukste accessoires voor de herfst
- Tips voor een frisse en opgeruimde werkplek

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...