Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Slaapkamer

3 originele manieren om je kledingrek te gebruiken

geschreven door Julia
3 originele manieren om je kledingrek te gebruiken

Ze zijn erg geschikt voor smalle ruimtes en je kunt er je mooiste kleding op laten pronken: kledingrekken. Het kledingrek is een populair item dat vaak een minimalistische uitstraling heeft en waar je allerlei kanten mee op kan. Hoe je een kledingrek in de slaapkamer kunt gebruiken? Ik laat het je zien met behulp van onze Binnenkijkers. De eigenaressen van deze kledingrekken hebben ze op originele manieren gebruikt.

Kledingrek als nachtkastje

wonenbydjo heeft een kledingrek naast haar bed gezet. Dit zie je niet zo vaak, maar doordat ze deze qua styling rustig heeft gehouden, kan dit goed. Ze gebruikt hem, aan het boek en de bril te zien, ook als nachtkastje. Dat is nog eens een originele manier om een kledingrek te gebruiken! Het meest handige hierbij is natuurlijk een kledingrek met één of meerdere planken. Maak het af met je mooiste kledingstukken, een vaas en een mand.

kledingrek in slaapkamer Bron: Binnenkijken bij wonenbydjo

Kledingrek als kledingkast

styledbymarit heeft boven haar kledingrek twee wandplanken opgehangen. Op deze manier creëert ze opbergruimte bij de smalle ruimte naast haar bed. Het begint bijna op een kledingkast te lijken zonder ombouw en het staat ook nog eens heel leuk! Qua styling heeft styledbymarit vooral natuurlijke tinten gebruikt, met als knalkleur roestbruin.

kledingrek in slaapkamer Bron: Binnenkijken bij styledbymarit

Kledingrek als decoratief item

zwart_wit_wonen heeft het kledingrek gebruikt als decoratief item. De styling is minimalistisch en Scandinavisch. Mocht je ruimte over hebben in de slaapkamer, dan is dit een heel geschikt item om neer te zetten. Planten zijn ook altijd erg leuk om op je kledingrek te zetten en als je daar geen plankje voor hebt, kun je ze ook aan het kledingrek ophangen.

kledingrek in slaapkamer Bron: Binnenkijken bij zwart_wit_wonen

Zie ook:
-Gespot bij de binnenkijkers: een zwarte wastafel
-5 stylingtips om je slaapkamer nog mooier te maken
-Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

 
 
Accessoires

Gespot bij de Binnenkijkers: muurcirkels

geschreven door Julia
Gespot bij de Binnenkijkers: muurcirkels

Cirkelvormige wandaccessoires zijn erg populair. We zagen bijvoorbeeld borden, ronde spiegels en ondiepe manden aan de muur voorbijkomen. De laatste tijd zien we dat iets anders ook steeds populairder wordt: muurcirkels. Dit zijn cirkels met een print of effen kleur die je kunt ophangen of neerze...

meer...