Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Gespot bij de binnenkijkers: een zwarte wastafel

geschreven door julia_

Gespot bij de binnenkijkers: een zwarte wastafel

We zien de laatste tijd steeds vaker zwarte onderdelen terugkomen in de badkamer. Een zwarte kraan, spiegel, douchekop en zo ook een zwarte wastafel of waskom. Je kunt een zwarte wastafel of waskom op allerlei manieren combineren en het fijne is dat het bij elke woonstijl past. Benieuwd hoe je een zwarte wastafel of waskom combineert? Hieronder verzamelde ik een aantal Binnenkijkers ter inspiratie!

Esther259
Esther heeft een houten badkamermeubel met een zwarte wasbak. Ze heeft hem gecombineerd met verschillende zwarte elementen zoals de spiegel, kraan en lampen. Het steekt mooi af bij de witte muur en lichtblauwe tegels. De foto hieronder laat ook zien dat zwart goed te combineren is met goud en kopergoud. Zo voeg je een chic tintje toe.

badkamer met zwarte wasbak Bron: esther259

Jooshome
Jooshome heeft een zwarte waskom die er echt uitspringt door de neutrale tinten in de rest van de badkamer. Ze laat het zwart op subtiele wijze terugkomen in de rest van de badkamer.

badkamer met zwarte wasbak Bron: jooshome

Manieke
Manieke heeft een strakke badkamer die volledig zwart-wit is. De kleurcombinatie is tijdloos. Alles behalve de vloer, muren en het plafond is zwart (zelfs de wc!). Hiermee maakt ze echt een statement. Aan elk detail is gedacht!

badkamer met zwarte wasbak Bron: manieke

Doremi61
Doremi61 heeft een heel badkamermeubel in zwart/antraciet. Hij steekt mooi af bij de marmeren tegels en het badkamermeubel wordt subtiel verlicht door de lamp achter de spiegel.

badkamer met zwarte wasbak Bron: doremi61

Inhuis_bij_linn88
Inhuis_bij_linn88 heeft twee zwarte waskommen op een houten badkamermeubel. Dit is een mooie combinatie die zowel stoer als stijlvol is. Het zwart komt terug in verschillende accessoires. De vloer en muren zijn antracietkleurig.

badkamer met zwarte wasbak Bron: inhuis_bij__linn88

Zie ook:
-Decoreer je badkamer met deze 4 budgettips
-6x roze in de badkamer
-Zo voeg je zwart op een subtiele manier toe in je interieur

 
 
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
24x de leukste kraamcadeaus onder €30
geschreven door rosa

24x de leukste kraamcadeaus onder €30

Heeft iemand in jouw omgeving net een kindje gekregen en ben je op zoek naar een leuk cadeautje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk 24 van de leukste kraamcadeautjes op een rijtje gezet ónder €30,00! Shopze! Zie ook: ga('send', 'event', 'Blogpost', 'More about', ‘View')...

meer...