Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Zo voeg je zwart op een subtiele manier toe in je interieur

geschreven door julia_

Zo voeg je zwart op een subtiele manier toe in je interieur

Houd je van zwart, maar ben je bang dat het te donker wordt of dat het gaat overheersen in je interieur? Wat je in deze gevallen kunt doen is een aantal subtiele zwarte elementen toevoegen. Hieronder vertel ik je waar je aan kunt denken en laat ik je voorbeelden zien!

Zwart deurbeslag

Dit wordt nog weleens vergeten, maar deurbeslag kan je interieur echt een nieuwe uitstraling geven. Het kan de finishing touch in huis zijn. Het mooiste is om het zwarte deurbeslag in het hele huis toe te passen. Zo creëer je eenheid. Je zwarte deurbeslag springt er het meeste uit op een lichte deur.

zwart deurbeslag Bron: renatasteenbeek

Zwarte kranen

Ook dit onderdeel van het interieur wordt soms vergeten. Een zwarte kraan geeft je interieur een stoer en modern tintje en staat superstrak. Laat zwart ook terugkomen in de accessoires wanneer je voor een zwarte kraan gaat, zoals hieronder.

zwarte kraan in badkamer Bron: thestablesco

Zwarte, ranke meubels

Wanneer je een zwarte kast koopt, hoef je natuurlijk niet te gaan voor een exemplaar dat massief is. Dit kan namelijk een nogal groot zwart vlak vormen in je interieur. Je kunt ook gaan voor een ranke kast waar je doorheen kunt kijken. Zet hem voor een witte muur om hem extra op te laten vallen.

zwarte metalen kast en kledingrek Bron: juthamat_by_jem

Zwarte accessoires

Tot slot kun je ook denken aan zwarte accessoires, zoals manden, sierkussens en lampen of wat kleinere accessoires als een zeeppompje, of een fotolijstje.

zwarte fotolijsten Bron: huberdine

Zie ook:
-Een zwarte trap, helemaal volgens de laatste woontrends
-Zwart in de babykamer, kan het?
-Je moet het maar durven: een zwarte toiletpot