Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Decoreer je badkamer met deze 4 budgettips

geschreven door demi4

Decoreer je badkamer met deze 4 budgettips

Eerder gaf ik je al 4 budgettips om je keuken te decoreren. Dit keer geef ik je 4 budgettips om je badkamer te decoreren. Het kan soms wat lastiger zijn om de badkamer wat meer sfeer te geven. Vooral als je een iets kleinere badkamer hebt, waar je het liefst zo min mogelijk troepjes neerzet.

Met deze 4 tips help ik je graag een handje om voor een fijn prijsje jouw badkamer op te leuken!

badkamer boho spiegel
Bron: styledbymarit

1. Spiegel als decoratie

Tuurlijk hebben de meeste badkamers een spiegel, maar je kan spiegels ook perfect gebruiken als decoratie. Oh en! Niet alleen dat, het laat je badkamer optisch iets groter lijken. Dubbel effectief dus, bekijk hier meer leuke spiegels.

babykamer wit licht
Bron: huiswaarts

2. Ook in de badkamer: planten

Plantjes in het interieur, ik kan er geen genoeg van krijgen. In elke kamer van het huis staan ze namelijk leuk en het allerleukste: plantjes hoeven niet duur te zijn! Ben je nou geen held in het in leven houden van jouw plantjes? Dan is een weckpot misschien een goede oplossing voor jou. Daar hoef je namelijk helemaal niet meer naar om te kijken!

badkamer hout vloerkleed
Bron: Jellinadetmar

3. Vloerkleed look-a-like

Waarschijnlijk heb je het wel eens voorbij zien komen, een vloerkleedje in de badkamer. Nu hoor ik je al denken 'dat is toch niet handig en geschikt voor de badkamer'. Gelukkig heb je genoeg badmatten die wél geschikt zijn en ook nog eens de look-and-feel van een vloerkleedje hebben!

badkamer hout beton
Bron: wonenbyes

4. Gezellige handzeepjes

Super simpel, functioneel en niet heel duur! Schaf een paar leuke handzeepjes aan die er leuk uitzien en je badkamer heeft meteen een veel luxere uitstraling. Zo creëer je een beetje de hotelsuite look!

Zie ook:
- 5 stylingtips om je slaapkamer nog mooier te maken
- Dit is het geheim van de mensen met altijd een opgeruimd huis
- Met deze tips voorkom je (online) miskopen