Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

3x kleurencombinaties met de Flexa kleur van 2020

geschreven door Julia
3x kleurencombinaties met de Flexa kleur van 2020

Soms kom je een kleur tegen die je vrijwel overal mee kunt combineren. Tranquil dawn valt zonder twijfel in die categorie. De zachtgroene tint is zo subtiel en neutraal dat je hem makkelijk tegenover een fel kleurtje kunt zetten. Maar ook in combinatie met een zachte tint of juist een rijke en warme kleur, komt deze kleur goed tot zijn recht. Benieuwd naar deze verschillende kleurencombinaties? Hieronder laat ik je per combinatie een voorbeeld zien!

Warme kleuren

Deze zithoek laat zien hoe verrassend mooi Tranquil dawn in combinatie met een warme kleur is. De subtiele groentint is natuurlijk vrij koel van zichzelf en juist daarom werkt deze zo goed in combinatie met een warme tint. Bij deze zithoek is gebruikgemaakt van een paarstint, maar bruintinten staan ook heel mooi bij de zachtgroene kleur. Je hoeft dus niet bang te zijn dat deze tint gaat vloeken met een warme kleur, want die kans is echt heel klein.

slaapkamer tranquil dawnBron: Flexa

Felle kleuren

Je zou het misschien niet verwachten, maar deze kleur kan zelfs met feloranje gecombineerd worden. Kijk maar naar de keuken hieronder. Misschien is oranje niet je meest favoriete kleur, maar de kleur in deze keuken zou net zo goed een andere felle kleur kunnen zijn. Tranquil dawn kan het allemaal hebben. Natuurlijk hoef je niet per se voor een felle kleur in de vorm van verf te gaan, maar kun je ook subtieler te werk gaan door felle accessoires toe te voegen.

keuken tranquil dawnBron: Dulux

Zachte kleuren

Tot slot staat Tranquil dawn heel mooi bij zachte tinten. Dat is ergens ook logisch, aangezien het van zichzelf ook een zachte tint is. Bij de slaapkamer hieronder is naast het dekbedovertrek (met zachte tint), ook nog gekozen voor een wat vollere kleur op muur. Zo zorg je ervoor dat de kleuren niet te zoet worden bij elkaar. Maar dit is natuurlijk een kwestie van smaak ;-) Je kunt dus alle kanten op. Wij zijn fan van deze kleur die overal bij past!

bank tranquil dawnBron: Flexa

Zie ook:
-Dit zijn de kleurentrends voor 2020
-Dit zijn de slaapkamertrends voor het komende decennium
-Deze woontrend in de babykamer gaan we héél veel zien in 2020

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...