Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

3x stijlvolle lederen kussens in huis

geschreven door Tess
3x stijlvolle lederen kussens in huis

Leer zien we veel terug in het interieur. Dat vinden we niet gek! Want het materiaal is stijlvol, stoer en kan tegelijkertijd heel chique zijn.

Ken je het merk NAHKA al? NAHKA betekent 'zacht leder' in het Fins en beschrijft dan ook goed wat je kunt vinden bij dit stijlvolle merk. Het Nederlandse bedrijf gaat terug naar de essentie: mooi leder met een minimalistische uitstraling en een functioneel design. In deze blog laten we je drie mooie opties zien met de producten van NAHKA!

1. Een eetkamerbank met rugkussen

Om ruimte te besparen (of omdat het er gewoon mooi uitziet), plaatsen we vaak een eetkamerbank in de eethoek. Wanneer je deze tegen de muur plaatst, kun je deze aankleding met sierkussens óf je gaat voor een geheel rugkussen bevestigd aan de muur. Dit geeft de eethoek gelijk een upgrade en maakt hem uiteraard comfortabel. Afhankelijk van de eettafel en eetkamerstoelen die je erbij zet, kun je gaan voor een industriële of juist moderne look.

nahka-eetkamerbank-rugkussen-leerBron: NAHKA via HomeDeco

2. Een stoer hoofdbord

Toe aan een nieuwe look in de slaapkamer? Een geheel nieuw bed is misschien niet nodig, maar met een ander hoofdbord krijg je al een heel verschil. De lederen kussens van NAHKA zijn perfect voor het hoofdeinde van jouw bed. Ze zijn niet alleen stijlvol, maar je kunt er ook nog eens lekker tegenaan zitten wanneer je nog een boek leest voor het slapen gaan.

nahka-hoofdbord-kussen-leerBron: NAHKA via HomeDeco

3. Een trendy loungekussen

Leer kun je ook toepassen in huis in de vorm van een heerlijk loungekussen. Fijn voor binnen, maar met warm weer kan hij gemakkelijk naar buiten verplaatst worden. De leren loungekussens van NAHKA zijn perfect voor in de speelkamer óf om een gezellige loungehoek te creëren!

nahka-loungekussen-leerBron: NAHKA via HomeDeco

Wij zijn fan! Op welke manier haal jij NAHKA in huis?

Zie ook:
- 6 tips om de eethoek nog mooier te maken
- Shoppen: 20x hoofdborden die net even anders zijn
- Zo creëer je een fijne en knusse eethoek

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...