Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Trends

3x de meest uitbundige woontrends

geschreven door Lynn
3x de meest uitbundige woontrends

Wij houden wel van een beetje anders en deze trends doen graag met ons mee. Omarm vrouwelijke vormen, gebruik neon kleuren of ga de golven achterna! Deze trends kun je apart van elkaar toepassen, maar ze zijn ook heel leuk te combineren. Vind je de trends leuk maar wil je niet je hele interieur omgooien? Maak dan gebruik van subtiele accessoires en je huis is helemaal trendy.

Lichaamsvormen

Inmiddels weten we allemaal wat de term body positivity betekent. Deze woorden zien we in ons interieur terug in prachtige vormen van het vrouwenlichaam. Deze trend draagt haar stylish steentje bij aan een diverser lichaamsbeeld. Zet een volle bos bloemen in een grote ronde billen vaas of hang een mooi canvas aan de muur. Hou van je looks en breng dit uitbundig of heel subtiel terug in je huis!

vrouwen-lichaam-vaasBron: Nordal EU

Transparant Remedy

Deze trend is precies wat we nodig hebben op dit moment! In dit interieur staat namelijk levensvreugde, humor en creativiteit centraal. Met de felste neon kleuren en pasteltinten breng je één en al positiviteit de kamer in. Veel transparante materialen zoals glas of spiegelementen komen terug in deze trend. Gebruik wit als basis, dit visualiseert namelijk de transparantie in de trend. Meer weten over de betekenis achter deze trend? Klik dan hier en let’s have some fun!

kleurrijk-interieur-katBron: In The Mood

Follow the waves

Deze trend kennen we al een tijdje maar blijft bijzonder. Van golvende spiegels tot gedraaide kaarsen, verwerk deze trend subtiel in je interieur. Deze vorm geeft een luchtig en vooral dromerig effect in jouw kamer. Dus wil je wegdromen in een romantische wereld? Vaar dan weg op deze trend!

gedraaide-kaars-twisted-candleBron: Riverdale

Zie ook:
- Dit zijn dé tuintrends van 2022
- Haal voorzichtig de lente trends in huis
- Zo haal je de floral trend in je interieur!

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...