Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

4 interieurtrends die we deze winter gaan zien

geschreven door Rosa
4 interieurtrends die we deze winter gaan zien

Ieder seizoen komen wij weer nieuwe trends tegen. Dat is deze winter niet anders. Nu we alle drukte van december weer achter de rug hebben en alle kerstversiering weer is opgeruimd, voelt het huis vaak leeg aan. Dé perfecte tijd dus om de nieuwste trends aan je interieur toe te voegen. Ben je benieuwd welke trends dit zijn? Kijk dan gauw verder ;-)!

1. Vervaagde kleuren

interieurtrends 2019 Bron: Coco Lapine Design

We kwamen eerst vooral veel all white interieurs tegen. Dat gaan we als we de volgende trend mogen geloven iets anders aanpakken. Pinterest wordt namelijk overspoeld door interieurs met vervaagde kleuren tegenwoordig! Denk aan: verwassen groen, mist-blauw, lichtgrijs of (stoere) pasteltinten.

2. Statement verlichting

Scandinavisch-interieur Bron: My Scandinavian Home

De tijd dat verlichting nog puur functioneel was is nu toch echt voorbij. Je verlichting mag gezien worden! Gebruik de verlichting dan ook als een extra accessoire. Fijne bijkomstigheid is natuurlijk dat je interieur extra sfeer krijgt door verschillende lichtbronnen. En laat dat nou precies zijn wat we willen in de donkerste maanden van het jaar ;-).

3. Behang

interieurtrends Bron: Tapetshow

Behang is een super makkelijke én leuke manier om je ruimte wat spannender te maken. Behang heeft een enorme comeback gemaakt. Voorheen zagen we voornamelijk strak gestucte muren, tegenwoordig mag het allemaal net iets creatiever. Voornamelijk behang met een grove bloemenprint óf een fotoprint van bijvoorbeeld een bos doet het goed in de woon- of slaapkamer. Voor de kinderkamer zijn de jungleprints het helemaal.

4. Donkere kleuren

interieurtrends 2019 Bron: Pufikhomes

Deze trend staat echt haaks op alles wat we de afgelopen jaren hebben gezien. Van de lichte interieurs gaan we over naar de donkere kleuren. Zowel op de wanden als in het meubilair. Vind je het spannend om deze trend door te voeren? Begin dan in een kleine ruimte zoals het toilet of een werkkamer aan huis. Ook goed om deze trend stapje voor stapje door te voeren. Anders kan de overgang te groot zijn. Vooral diepe, rijke kleuren als (olijf)groen, marineblauw en antraciet gaan we steeds meer zien.

Zie ook:
-4 tips voor een rustige maar toch leuk ingerichte slaapkamer
-Wil jij de interieurstijl Glam in huis? Zo doe je dat!
-Dit zijn de 2 plantentrends voor 2019

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...