Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND 
  • Shop bij 200+ winkels en merken op één plek
Accessoires

Dit zijn dé 2 plantentrends voor 2019!

geschreven door Mara
Dit zijn dé 2 plantentrends voor 2019!

Het is inmiddels half december en dat betekent dat we langzaam aan het aftellen zijn naar 2019! Hier op de redactie zijn we daarom ook alweer vol enthousiasme aan het rondkijken naar nieuwe (woon)collecties en trends. In dit artikel delen we twee plantentrends die we zéker gaan terugzien in het interieur. Kijk mee!

statement plantFoto: lovelyving

statement plantFoto: Sincerely Jules

Statement planten
Waar we voorheen vaak een verzameling van diverse kleine plantjes zagen (bijvoorbeeld bij elkaar gegroepeerd op de vensterbank, kast of sidetable), gaan we in 2019 voor slechts één of twee planten. Maar wél in groot formaat! Less is more, dus eigenlijk. Vervang de vijf kleine cactussen in de hoek voor één grote monstera voor een chique, stijlvolle look. Zet 'm op een prominente plek in de woonkamer en laat 'm schitteren in een grote mand of pot.

sobere plantFoto: The Bugle

sobere plantFoto: Onechitecture

Duurzaam, eenvoud & soberheid
Wat we ook veel gaan zien in 2019, zijn eenvoudige en sobere planten en potten. Duurzaamheid en dicht bij de natuur staan hierbij centraal. Dit past natuurlijk ook heel goed bij de bovenstaande trend. Het zal in 2019 veel puurder en simpeler worden. Denk aan mosballen in water, droogbloemen en simpele, glazen vazen.

Zie ook:
-Dit zijn dé kleuren voor volgend jaar!
-Dit moet je weten over planten in je interieur
-Dit is de Pantone kleur van 2019 en zó pas je hem toe

 
 
Accessoires

28x Trendy wanddecoratie

geschreven door lynn_zweeris
28x Trendy wanddecoratie

Op de wand kun je hele verhalen vertellen met prints en posters. Vind je het gewoon leuk staan of word je elke dag weer gemotiveerd door de quotes? Op een wandplank worden alle snuisterijen uitgestald. Maak een mix van persoonlijke spullen en prints, zo blijft jouw wand uniek. Prints kun je elke...

meer...