Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Accessoires

Dit zijn dé 2 plantentrends voor 2019!

geschreven door Mara
Dit zijn dé 2 plantentrends voor 2019!

Het is inmiddels half december en dat betekent dat we langzaam aan het aftellen zijn naar 2019! Hier op de redactie zijn we daarom ook alweer vol enthousiasme aan het rondkijken naar nieuwe (woon)collecties en trends. In dit artikel delen we twee plantentrends die we zéker gaan terugzien in het interieur. Kijk mee!

statement plantFoto: lovelyving

statement plantFoto: Sincerely Jules

Statement planten
Waar we voorheen vaak een verzameling van diverse kleine plantjes zagen (bijvoorbeeld bij elkaar gegroepeerd op de vensterbank, kast of sidetable), gaan we in 2019 voor slechts één of twee planten. Maar wél in groot formaat! Less is more, dus eigenlijk. Vervang de vijf kleine cactussen in de hoek voor één grote monstera voor een chique, stijlvolle look. Zet 'm op een prominente plek in de woonkamer en laat 'm schitteren in een grote mand of pot.

sobere plantFoto: The Bugle

sobere plantFoto: Onechitecture

Duurzaam, eenvoud & soberheid
Wat we ook veel gaan zien in 2019, zijn eenvoudige en sobere planten en potten. Duurzaamheid en dicht bij de natuur staan hierbij centraal. Dit past natuurlijk ook heel goed bij de bovenstaande trend. Het zal in 2019 veel puurder en simpeler worden. Denk aan mosballen in water, droogbloemen en simpele, glazen vazen.

Zie ook:
-Dit zijn dé kleuren voor volgend jaar!
-Dit moet je weten over planten in je interieur
-Dit is de Pantone kleur van 2019 en zó pas je hem toe

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...