Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

Dit zijn dé kleuren voor volgend jaar

geschreven door Rosa
Dit zijn dé kleuren voor volgend jaar

Een nieuw jaar betekent automatisch nieuwe trends. Daarom praat ik je alvast bij over de hipste kleuren voor volgend jaar. Ben jij ook zo benieuwd welke kleuren dat zijn? Lees dan gauw verder.

Zweeds - grijs

We zijn allemaal wel bekend met de grijze muren. Het is een veilige en neutrale kleur die makkelijk te combineren is. Niets nieuws dus. Toch is deze Zweeds-grijze tint net even anders. We gaan namelijk in het nieuwe jaar voor een warmere grijstint. Waar voorheen grijs altijd een koele ondertoon had, heeft dit Zweeds-grijs een warme ondertoon.

interieurtrends-2019 Bron: Delikatissen

Diepzee groenblauw

De zeegroene kleur zien we de laatste tijd al vaker in het interieur. In 2019 gaan we een stapje verder. We gaan namelijk voor de diepzee variant, oftewel de groenblauwe kleur, maar dan een stuk donkerder! De groenblauwe kleur oogt ook in iedere ruimte anders, net hoe het licht er op valt. Combineer 'm met frisse kleuren voor een speelse look.

kleurentrends-2019 Bron: The glitter guide

Marokkaanse klei

Waar in 2018 terracotta een populaire kleur was, zien we 'm in 2019 in een iets zachtere variant terug. Bij de kleur van Marokkaanse klei is namelijk meer roze toegevoegd. Deze kleur heeft een aardse ondertoon en werkt daardoor kalmerend. Goed idee om deze in de slaapkamer te doen dus.

kleurentrends-2019 Bron: Aaron Bengochea

Roomwit

De afgelopen jaren heeft spierwit de woonkamers gedomineerd. In het nieuwe jaar zijn we wel weer toe aan warmere tinten. Roomwit is dan een goed idee! De kleur is net iets warmer maar toch prachtig licht en goed te combineren. Omdat wit onmisbaar is in huis, zal er in 2019 steeds vaker voor dit warme wit worden gekozen.

kleurentrends-2019 Bron: Matthew Donaldson

Zwart

Het tegenovergestelde van wit, maar toch een trendkleur voor 2019! Het begon met subtiele accessoires en opvallende zwarte kozijnen. Toch is het uitgegroeid tot een ware trendkleur die óók een hele muur mogen bedekken. Of een complete keuken natuurlijk! Wij zijn ook enorm fan van de zwarte kranen en accessoires in de keuken.

kleurentrends-2019 Bron: Homey oh my

Olijfgroen

In 2019 willen we toch meer in verbinding staan met de natuur. Niet zo gek dus dat er al verschillende natuurtinten in dit rijtje staan. Olijfgroen mag hier niet ontbreken. De donkere tint staat prachtig in het interieur en is goed te combineren met andere kleuren. Denk aan roze gecombineerd met olijfgroen. Prachtige combinatie.

kleurentrends-2019 Bron: Apartment 34

Okergeel

We gaan in 2019 nog geen afscheid nemen van deze warme geeltint! Integendeel, we gaan 'm juist nog vaker voorbij zien komen. Van accessoires tot muren en van meubilair tot in de schilderijen. Het is wetenschappelijk bewezen dat je vrolijk wordt van de kleur geel. Extra handig: okergeel is zowel in de winter als in de zomer een goede keuze. Deze kleur laat je huis stralen ;-)!

kleurentrends-2019 Bron: Sighy sun seen

Zie ook:
-Welke kleur moet ik mijn muur verven?
-In 2019 kunnen wij niet meer om deze interieurtrends heen
Deze 5 kleuren zie je in bijna ieder Scandinavisch interieur
-Tips om je muren te verven

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...