Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

4 manieren om schaduw in jouw tuin te creëren

geschreven door Tess
4 manieren om schaduw in jouw tuin te creëren

Een tuin op het zuiden is natuurlijk super fijn. Zeker met de heerlijke zomerse dagen in het verschiet! Maar... sorry zon, af en toe vinden we een plekje in de schaduw ook wel heel fijn. Inspiratie nodig? We laten je vandaag 4 manieren zien om op een gezellige manier schaduw te creëren in de tuin.

Een stijlvolle schaduwdoek

Net even anders dan een parasol, maar minstens zo effectief! Schaduwdoeken kun je gemakkelijk ophangen, maar ook weer weghalen. Door ze in een bepaalde hoek op te hangen, kun je de hele dag beschermt zijn tegen de zon. Ze zijn niet alleen super handig; ze geven jouw tuin ook een luxueuze sfeer. Net alsof je aan het zwembad in een resort ligt!

schaduw-tuin-veravanderkooiBron: Veravanderkooi via HomeDeco Binnenkijken

Een overkapping

Wanneer je een ruimere tuin hebt én een nieuw projectje wel ziet zitten, is een overkapping een goed idee! Een overkapping is dé manier om een gezellig hoekje te creëren waarbij je ook nog eens uit de zon zit. Een goed excuus om even los te gaan met accessoires: sfeervolle verlichting, sierkussens en wanddecoratie horen er allemaal bij!

schaduw-tuin-annehome14Bron: Annehome14 via HomeDeco Binnenkijken

Romantische plantjes

Planten geven de tuin niet alleen een romantische sfeer, maar kunnen ook zorgen voor wat natuurlijke schaduw. Plant een boompje of creëer een overkapping van klimop. Maak dit gezellige hoekje helemaal af met bijvoorbeeld een hangmat of een lekker zitje!

schaduw-tuin-villajamillaBron: Villajamilla via HomeDeco Binnenkijken

Een hip parasolletje

Deze is natuurlijk voor de hand liggend, maar dat betekent niet dat we er geen aandacht aan willen besteden. Een hippe parasol geeft jouw tuin niet alleen schaduw maar ook een heerlijke vakantie-vibe! Ga voor een printje of een parasol met franjes. Het fijne van een parasol is dat je 'em gemakkelijk verplaatst door de gehele tuin heen.

schaduw-tuin-huizejolieBron: Huizejolie via HomeDeco Binnenkijken

Is jouw tuin al ready voor het lekkere weer?

Zie ook:
- Vier de zomer met deze tuinmusthaves
- Dit zijn de populairste tuinstijlen van dit moment
- Zo creëer je een Ibiza tuin in 5 stappen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...