Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Tuin

4x tips voor een fijne nazomer-tuin

geschreven door Mara
4x tips voor een fijne nazomer-tuin

Het is alweer september en dat betekent dat de zomer langzaam tot zijn einde komt. Hoogste tijd dus om je tuin nazomer-proof te maken, want óók in september kun je nog ultiem genieten van je tuin! In deze blog ontdek je precies hoe je zo'n nazomer-tuin creëert.

nazomeren tuinBron: Ingrid-437 via HomeDeco Binnenkijken

Gebruik een vuurschaal of tuinhaard
Nu het wat later in het seizoen is, koelt het 's avonds sneller af. De warme, zwoele zomeravonden worden wat zeldzamer en daarom is een vuurschaal of tuinhaard een absolute musthave voor in de nazomer-tuin! Het geeft warmte, een luxueuze look en het maakt de zithoek nog gezelliger.

tuin nazomer tipsBron: Heerlijk_t_huis via HomeDeco Binnenkijken

Houd de warmte vast
Om de warmte van de vuurschaal, tuinhaard of kaarsen langer vast te houden, is het slim om met een overkapping te werken. Is dat niet mogelijk, of is je overkapping erg klein? Gebruik dan een schaduwdoek of parasol! Het voordeel van een schaduwdoek is dat deze beter bestand is tegen wind - mits je 'm goed vastbindt natuurlijk. ;-)

september tuin stylingBron: Pauwliving via HomeDeco Binnenkijken

Style het af met kussens en plaids
Toch een beetje fris gekregen? Kruip lekker weg onder een plaid en tussen de kussens! Mooie sierkussens en dekentjes mogen zeker niet ontbreken in je zithoek.

nazomer-tuinBron: Derre via HomeDeco Binnenkijken

Vergeet de verlichting niet
De dagen worden korter, dus vergeet vooral de verlichting niet! Ga voor wandlampen in de overkapping, mooie lantaarns die je hier en daar in de tuin zet en hang een lichtsnoer op in een boom of struik. Praktisch én sfeervol!

Extra tip: gebruik beschermhoezen
Nu het kouder en natter gaat worden, zijn beschermhoezen voor je tuinmeubels geen overbodige luxe! Met een beschermhoes voorkom je dat je tuinmeubels snel slijten of lelijk worden - zodat je er langer van kunt genieten.

Zie ook:
- Deze items zijn onmisbaar bij het tuineren
- Hoe de standplaats jouw tuinplanten beïnvloedt
- Een echte eyecather: de hortensia in je tuin

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...