Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Slaapkamer

4x zo style je een bankje aan het voeteneind van je bed

geschreven door Julia
4x zo style je een bankje aan het voeteneind van je bed

Soms zijn er van die items waar je alle kanten mee op kunt. In de slaapkamer is dit bijvoorbeeld een bankje aan het voeteneinde van je bed. Het is enerzijds praktisch, omdat je er bijvoorbeeld op kunt zitten terwijl je je schoenen aantrekt, en anderzijds kun je er qua styling alle kanten mee op. In dit artikel laat ik zien op welke vier manieren je zo'n bankje kunt stylen.

Planten

Deze zijn natuurlijk onmisbaar en staan gewoon leuk in elke ruimte van het huis. Zet een aantal planten in mooie potten of manden op het bankje en creëer een groene oase. Als je wakker wordt kijk je meteen naar je frisgroene plantjes. Fijn toch?

bed met bankje Bron: joyceselina

Plaid

Dit is een hele simpele manier om het bankje te stylen: een plaid. Gooi hem nonchalant op het bankje of vouw hem netjes op en je bent klaar. Naast een plaid staat ook een schapenvachtje erg gezellig.

bed met bankje Bron: avenuelifestyle

Tijdschriften of boeken

Heb je een stapel tijdschriften of een mooi boek? Dan kun je deze op het bankje leggen. Het geeft een huiselijk tintje aan je slaapkamer. Het mooiste is wanneer de kleuren hiervan terugkomen in de rest van het interieur. Leg ze voor een speels effect een beetje schuin neer.

bed met bankje Bron: myscandinavianhome

Manden

Tot slot kun je manden op het bankje zetten, of eronder. Deze manier van stylen is ook nog eens praktisch, omdat je er dingen in op kunt bergen, zoals plaids, kussens of een bedsprei. Ga voor één grote mand of meerdere kleine manden. Vooral rotan manden zijn tegenwoordig helemaal in.

bed met bankje Bron: maaike_jans

Zie ook:
-5 stylingtips om je slaapkamer nog mooier te maken
-5 dingen die je beter niet kan doen in een kleine slaapkamer
-Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

 
 
Woonkamer

Shop de look: 50 tinten grijs in de woonkamer

Shop de look: 50 tinten grijs in de woonkamer

Knap in het grijs Met grijs kan je nooit de mist in gaan, is wat de creatievelingen achter dit interieur dachten. Toch is zo'n all grey interieur niet zo makkelijk te rocken als zij hebben doen lijken. Kies je namelijk te veel dezelfde grijze tint, of vergeet je te wisselen va...

meer...