Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Inspiratie

5 budget interieurtips voor het opleuken van de hal

5 budget interieurtips voor het opleuken van de hal

De hal is een ruimte waar we iedere dag ons huis in binnen komen en weer verlaten. Vaak vergeten we deze ruimte op z'n best in te richten. Maar vooral voor deze ruimte is rust en sfeer belangrijk, want deze bepaalt toch wel een beetje je humeur als je weggaat en binnenkomt. Ik snap dat je wellicht niet zit te wachten op een grote en dure verbouwing, daarom heb ik vijf budget interieurtips voor de hal voor je op een rijtje gezet! Lees gauw verder.

Plaats een multifunctioneel meubel
Vaak is het zo dat de hal niet heel groot is. Dan kan het al gauw rommelig worden als je schoenen, jassen, tassen en sjaals in het zicht hangen. Plaats bijvoorbeeld een bankje waar je je spullen in kan bewaren. Ook kan je denken aan een schoenenkast. Deze zijn er tegenwoordig in zoveel kleuren en maten dat er voor iedere hal wel een favoriet tussen zit.

halBron: Wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Ga eens voor printbehang op de muur
Vaak kiest men voor een neutrale kleur op de muur, maar ga eens voor een tof behang met print! Dit hoeft niet veel te kosten. Ook kun je kiezen voor een half behangen muur. Dit geeft weer eens een andere sfeer.

halBron: Theinteriorfanatic via HomeDeco Binnenkijken

Hang een spiegel in de hal
Ten eerste is een spiegel altijd handig net voordat je weggaat. Je kan nog even kijken hoe je eruit ziet als je de deur uit gaat. Maar een spiegel ziet er ook nog eens leuk uit in de hal én het laat de hal groter lijken. Ook hoeft een spiegel vaak niet veel te kosten. Als je maar op zoek gaat naar de juiste ;).

halBron: Nijland_kirsten via HomeDeco Binnenkijken

Leg een vloerkleed in de hal
De hal is misschien niet de eerste plek waar je een vloerkleed neer zou leggen, maar het staat zó gezellig. Het zorgt voor warmte en het maakt de ruimte zo knus. Ook een vloerkleed hoeft niet veel te kosten. En zo creëer je voor weinig geld direct warmte en sfeer.

halBron: Interiorbyamb via HomeDeco Binnenkijken

Vergeet de accessoires niet
Accessoires maken de hal helemaal af. Zet een leuke plant neer, wat kaarsjes, hang wandlampjes of een plafondlamp op en vergeet de prints & posters niet!

halBron: Bijmargrietinhuis via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Binnenkijken bij thuisbijmij
-Inspiratie: stijlvolle thuiswerkplekken uit onze Binnenkijkers
-5 eenvoudige tips om je hal op te frissen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...