Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 eenvoudige tips om je hal op te frissen

geschreven door Julia
5 eenvoudige tips om je hal op te frissen

Het is de ruimte waar je elke dag binnenkomt en waar je waarschijnlijk niet meer zoveel op let. Die rommeltjes zie je allang niet meer. Maar denk je er weleens over na wat je gasten zien en hoe hun eerste indruk is van jouw huis? Als je eens goed kijkt kan het maar zo zijn dat je vindt dat je hal wel een opfrisbeurt kan gebruiken. In dat geval heb ik vijf eenvoudige tips voor je verzameld. Zo blaas je je gasten omver bij binnenkomst!

Vervang de lamp
Zeker in een kleine hal is een hanglamp een accessoire dat een echte eyecatcher kan vormen. Kijk eens kritisch naar de lamp die je nu hebt hangen. Geeft hij wel genoeg licht? Past hij wel bij de rest van het interieur? Of wordt het tijd voor een nieuwe lamp? Ga eens voor een opvallende variant of één die een contrast vormt met de rest van de ruimte.

hal met lampenBron: marielle25 via HomeDeco Binnenkijken

Voeg nieuwe accessoires toe
Je hoeft het echt niet groots aan te pakken wanneer je je hal nieuw leven wilt inblazen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan een andere kapstok, een nieuw bankje, of leuke opbergdozen. Of misschien heb je wel leuke souvenirs of een leuke vondst uit de kringloopwinkel die je graag wilt laten zien bij binnenkomst.

hal met accessoires aan de muurBron: bijkimenmilainhuis via HomeDeco Binnenkijken

Voeg een (nieuwe) accentkleur toe
Heb je een hal met vooral wit? Dan kan het heel verfrissend zijn om eens een accentkleurtje toe te passen. Heb je al een accentkleur? Kijk dan eens of je deze kunt vervangen. Als de kleur terugkomt in kleine accessoires is het waarschijnlijk wel haalbaar om deze accessoires te vervangen.

hal met blauwe accentenBron: 204park

Maak gebruik van posters of foto's
Hoe leuk is het om in de eerste ruimte waar je binnenkomt meteen een goed gevoel te krijgen van een leuke poster of misschien wel een mooie foto? Zo maak je jezelf én je gasten blij. Als je al posters of foto's hebt hangen, kun je er misschien een aantal aan toevoegen of een aantal vervangen.

hal met postersBron: wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Hang een (nieuwe) spiegel op
Een spiegel kan je hal natuurlijk een stuk ruimtelijker laten lijken. Dit item kan jou ook in het begin verrassen wanneer je je hal binnenkomt. Heb je al een spiegel? Dan kun je wellicht gaan voor een grotere of één met een opvallend design.

hal met ronde spiegelsBron: boligmagasinet

Zie ook:
-5 opberg-ideeën voor de hal
-Leuke binnenkomer: behang in de hal
-Handig: een garderoberek in de hal

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...