Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Slaapkamer

Handig: een garderoberek in de hal

geschreven door Mara
Handig: een garderoberek in de hal

Zit jij ook altijd te strugglen om al je schoenen, tassen, jassen en sjaals op een handige en overzichtelijke manier op te bergen, die niet teveel ruimte in beslag neemt? Ik in ieder geval wel en daarom ben ik héél blij dat ik dé oplossing heb gevonden!

In de DreamDeal van deze week staan namelijk de kledingrekken van Nancy HomeStore en daar kun je alles op kwijt. De rekken zijn niet heel breed of diep, dus ze passen ook prima in een kleinere of smallere hal. Er zijn overigens vier verschillende soorten garderoberekken, in verschillende maten. Dus er zal altijd een rek zijn dat qua afmetingen geschikt is voor je interieur.

Extra pluspunt: doordat de garderoberekken nu in de DreamDeal zijn, kun je ze tijdelijk met 15% korting shoppen. Dat scheelt toch weer!

garderoberekBron: Nancy HomeStore

garderoberekkenBron: Nancy HomeStore

Garderoberekken 'Lisle' en 'Staand' hebben beide naast horizontale plankjes met haakjes, ook een stang aan de bovenkant, waar je kledinghangers aan kunt hangen. Op de 'Lisle' kun je op de onderste planken zo'n vier tot vijf paar schoenen per plank kwijt. Lekker veel, dus! Je kunt ook gebruik maken van opbergdozen of manden, om daar sjaals, mutsen en/of handschoenen in te bewaren.

Je kunt de hal verder nog afstylen door een mooie, hoge kamerplant naast het rek neer te zetten. Kies een mooie pot en mand uit en je hebt direct een leuk hoekje gecreëerd. Leg verder nog een klein vloerkleed neer en hang een stijlvolle hanglamp op: klaar is je eyecatcher-hal!

Zie ook:
- Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen
- 8x het bewijs dat je de hal ook heel mooi kunt stylen
- Dit zijn de mooiste blauwtinten voor op de muur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...