Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Inspiratie

5 opberg-ideeën voor de hal

geschreven door Julia
5 opberg-ideeën voor de hal

De hal is de eerste ruimte in huis die je ziet als je binnenkomt. Zowel voor jezelf als voor visite is het fijn als deze ruimte aangenaam is. Dat hangt natuurlijk af van de inrichting, maar ook van hoe opgeruimd het oogt. Kun je nog wel wat ideeën gebruiken om de spullen in je hal op te bergen? In deze blog bespreek vijf opberg-ideeën voor de hal.

1. Bankje

De eerste opbergmanier is een bankje. De meeste hallen zijn vrij smal, net als bankjes. Daarom is dit een geschikt item. Een voordeel van een bankje is dat je er zowel op kunt zitten als spullen op neer kunt zetten. Veel bankjes hebben (in tegenstelling tot het bankje op de foto) maar één brede horizontale plank. Wat je in zo'n geval kunt doen is de schoenen of spullen onder het bankje zetten.

hal opbergenBron: by_maaikejans via HomeDeco Binnenkijken

2. Mand

Heb jij een hele hoop sjaals, mutsen en handschoenen waar je nog geen opbergplek voor hebt? Probeer eens een mand! Tegenwoordig zijn er genoeg stijlvolle manden te krijgen. Neem bijvoorbeeld een mand van zeegras. Deze is op het moment erg populair. Hierbij is het natuurlijk wel fijn als je een hoekje hebt in de gang waar je de mand kwijt kunt.

hal opbergenBron: huisjeindrenthe via HomeDeco Binnenkijken

3. Smalle kast

Wil je echt wat meer opbergruimte creëren? Ga dan voor een smalle kast in de hal. Deze zijn in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Zo kun je er eentje uitzoeken die perfect in jouw hal past. Leuk idee: als de kast niet al te hoog is kun je ook nog wat accessoires op de kast zetten.

hal opbergenBron: huisop14 via HomeDeco Binnenkijken

4. Lage kast/kist

Wil je zowel een zitplek als opbergplek? Ga dan voor een lage kast of een kist. Leg er een plaid en een kussentje op en je bent klaar. Hoe uitnodigend ziet de lage kast op de foto hieronder eruit!

hal opbergenBron: nijland_kirsten via HomeDeco Binnenkijken

5. Dressoir

Gooi jij altijd meteen je tas op de grond als je thuiskomt? Of zou je graag een plek voor je sleutels willen? Een dressoir is ideaal voor wat kleinere spullen. Ook hierbij zijn veel verschillende soorten te krijgen, zowel soorten met veel als weinig opbergruimte. Ga op zoek naar een exemplaar dat het beste bij jou en je hal past!

hal opbergenBron: marielle25 via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
-Leuke binnenkomer: behang in de hal
-Handig: een garderoberek in de hal
-8x het bewijs dat je de hal ook heel mooi kunt stylen

 
 
Accessoires

Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

geschreven door Sita
Op deze deurmatten wil jij je voeten wel vegen

Midden in de winter zijn natte dagen heel gewoon. Een deurmat is dan ook niet overbodig! Bovendien is dit vaak het eerste wat mensen zien wanneer ze je woning binnentreden, dus wat dacht je van een beetje uitsloven? Ik laat je de 24 leukste deurmatten zien, zodat jij (en visite) je voeten wel wi...

meer...