Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Baby & Kind

5 eenvoudige manieren om de wanden van een kinderkamer op te fleuren

geschreven door Julia
5 eenvoudige manieren om de wanden van een kinderkamer op te fleuren

Ben je bezig met het decoreren van de kinderkamer en heb je nog wat lege muren waarvan je niet weet wat je ermee aanmoet? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om behang aan te brengen of creatieve dingen te doen met verf. Maar heb je hier geen tijd voor en ben je op zoek naar iets eenvoudigers? Hieronder vertel ik je vijf manieren om op een eenvoudige manier de wanden aan te kleden.

Posters

Met posters kun je een muur helemaal vullen door bijvoorbeeld een gallery wall te maken. Hoe je zo'n gallery wall maakt, lees je in deze blog. Daarnaast kun je er ook voor kiezen om één grote poster op te hangen. Wil je veel posters ophangen, maar wil je dat het wel een mooi geheel is? Dan kun je het beste kiezen voor een thema, zoals bijvoorbeeld dieren, of kiezen voor een bepaald kleurenschema.

posters in kinderkamer Bron: Zhihu

Spiegels

Dit is iets waar je misschien niet zo snel aan denkt, maar spiegels kunnen zorgen voor een leuk accent. In de kinderkamer is het leuk om te kiezen voor spiegels met een speelse vorm, zoals een maan, ster of een wolk. Als je ze op de juiste plek hangt kan dit ook nog eens zorgen voor meer licht.

spiegels in kinderkamer Bron: Mama24

Wandrekken

Wandrekken zijn ideaal om een leeg plekje op de muur op te vullen. Hang hem bijvoorbeeld boven een bureau of bed. Tegenwoordig heb je allerlei speelse vormen als het gaat om wandrekken, zoals rond, zeshoekig en zelfs driehoekig. Decoreer het wandrek met speelgoed of leuke accessoires.

kinderkamer met wandrek Bron: eengoedverhaal

Wandkleden

Wandkleden zijn perfect wanneer je een Boheemse sfeer in de kinderkamer wilt creëren. Hang één groot wandkleed op, of ga juist voor een paar kleine bij elkaar. Handig: met een wandkleed kun je ook de akoestiek verbeteren.

kinderkamer bohemien Bron: shylacino

Slingers

Wie zegt dat slingers alleen bedoeld zijn voor een verjaardag? Slingers kunnen heel goed gebruikt worden om een kinderkamer te decoreren. Ze kunnen een ruimte opfleuren en een leuk accentje geven. Maak van elke dag een feestje!

kinderkamer met slinger Bron: Vobi

Zie ook:
-Handig: wasbare vloerkleden voor in de kinderkamer
-Dit zijn de leukste items voor in de kinderkamer
-Zo maak je een duurzame kinderkamer

 
 
Koken & Tafelen

De tafel stylen met zomerse kleurtjes

geschreven door Iris
De tafel stylen met zomerse kleurtjes

Geel, oranje, roze, blauw, violet: de zomer zit vol kleur! Als het kan zijn we elke minuut van de dag buiten en hebben we alle zomerse items weer tevoorschijn gehaald.Om jouw tuindinertjes nog zomerser te maken, kun je de tafel stylen met zomerkleuren. Geef jouw (tuin)tafel die vrolijke, zomerse ...

meer...