Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
Accessoires

5 manieren om je decoratieladder te stylen

geschreven door Demi
5 manieren om je decoratieladder te stylen

Ben je op zoek naar een gaaf accessoire om een lege plek in huis op te vullen? Dan is een ladder zeker een leuke oplossing. In elke kamer in huis kan je dit accessoire op verschillende manieren stylen. In deze blog laat ik je 5 manieren zien waarop je de ladder kan stylen.

Decoratieladders heb je in veel verschillende soorten en maten. Wil je ons gehele aanbod aan ladders zien? Neem dan hier een kijkje!

ladder woonkamer lichtjes
Bron: thuisbijmij

ladder woonkamer lichtjes
Bron: Recyden

1. Lichtslinger

Super simpel en een leuk verlichting idee: de lichtslinger! Leuk op een zwart matte ladder of een rustiek houten ladder. Gegarandeerd dat jouw woonkamer meteen een stuk gezelliger is. Op deze manier creëer je namelijk een leuk hoekje in huis, we love it!

ladder badkamer handdoek
Bron: wonenbyes

ladder badkamer handdoek
Bron: lien29

2. Voor de handdoeken!

Niet zo voor de hand liggend als je zou denken, de ladder in de badkamer! Een creatieve manier om je handdoeken aan te hangen. Niet alleen heel praktisch, maar het geeft je badkamer ook nog eens leuke twist. Combineer met een mooie set handdoeken en je look is helemaal compleet!

ladder woonkamer tijdschrift
Bron: Riverdale

3. Als tijdschriftenhouder

Voor de moderne liefhebbers, kan je de ladder ook makkelijk gebruiken als tijdschriftenhouder. Kies je mooiste tijdschriften uit en 'show' ze op je ladder. De ladder van de foto is nu in de DreamDeal met maar liefst 25% korting. Shoppen dus!

ladder slaapkamer zwartwit
Bron: homefreak_nl

4. In de slaapkamer

De ladder in de slaapkamer is mijn persoonlijk favoriet. Ideaal voor kleding, sjaals of plaids. Als je nog even geen zin hebt om je kleding netjes in de kast op te ruimen, dan heb je daar de ladder in je slaapkamer staan. Zo blijft je slaapkamer wat netter en daarnaast staan het een stuk gezelliger.

ladder badkamer statement
Bron: marloesbareman

5. Geen styling, gewoon als statement

Als laatste kan je de ladder ook als statement neerzetten, zonder enige decoratie. Er zijn genoeg kwalitatief mooie ladders die geen decoratie nodig hebben. Zo creëer je meer sfeer in je interieur door maar één item toe te voegen.

Zie ook:

- 3 originele manieren om je kledingrek te gebruiken
- 5 dingen die je beter niet kan doen in een kleine slaapkamer
- Deze 4 stylingfoutjes laten je slaapkamer onbewust goedkoper ogen

 
 
Inspiratie

Alles wat je wilt weten over zonnebloemen

geschreven door Maartje
Alles wat je wilt weten over zonnebloemen

Yay! Het is weer zonnebloementijd! De vrolijke kleur zorgt voor een zomerse uitstraling. We zien ze in boeketten gemengd met andere bloemen of alleen een grote bos zonnebloemen. Het nadeel van deze bloem is dat hij snel gaat hangen. Wij hebben wat handige tips en weetjes over de zonnebloem op een...

meer...