Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

5 manieren om je open haard minimalistisch te decoreren voor de feestdagen

geschreven door Julia
5 manieren om je open haard minimalistisch te decoreren voor de feestdagen

Ben jij gezegend met een open haard in huis? Dan kun je deze extra sfeervol maken voor de feestdagen door decoratie toe te voegen. Je kunt natuurlijk helemaal losgaan met de decoratie, maar als je daar niet van houdt, of al teveel decoratie hebt aangebracht in de rest van je huis, kun je het ook minimalistisch houden. Hoe je dit doet? Ik laat hieronder vijf manieren zien!

Groen accent

Wil je het geheel neutraal houden, maar wil je wel een kleuraccent toevoegen? Ga voor takjes met bladeren! Dit geeft meteen een kerstsfeer. Je kunt ook takken van een dennenboom gebruiken. Leg de takken op de rand van de open haard en zet her en der wat kerstdecoratie neer om het af te maken.

openhaard Bron: thesefourwalls

Alles wit

Er is behoorlijk wat decoratie aangebracht bij de open haard hieronder, maar doordat alles wit is, is het niet te druk. Je kunt natuurlijk ook voor een andere kleur dan wit gaan. Heb je een schapenvachtje? Deze is perfect voor bij de open haard.

openhaard Bron: christine_simplybloom

Sterren

Sterren geven echt een feestelijke sfeer aan je open haard en je interieur. Varieer in grootte en materiaal voor een spannend effect. Hang je een sterrenslinger aan je open haard? Let dan wel op dat deze niet te dichtbij het vuur hangt.

openhaard Bron: saniapell

Takken

Koop een stel takken, of haal ze uit de natuur, zet ze in een vaas en hang je mooiste kerstdecoratie in de takken. Deze decoratie is in een handomdraai gemaakt en vormt een mooi, clean geheel. Ook gaaf is het om de takken goud of zilver te spuiten. Dit staat erg chic!

openhaard Bron: styleandcreate

Vazen

Geen kerstdecoratie in huis? Geen probleem! Met een paar vazen en takjes kun je het ook sfeervol maken. Vooral de kleuren groen en rood gaan natuurlijk voor een kerstgevoel zorgen, maar ook goud en zilver geven een feestelijk tintje. Als je takjes met besjes in de vazen zet, is dit natuurlijk helemáál kerst-achtig.

openhaard Bron: myscandinavianhome

Zie ook:
-Binnenkijken in een huis met originele kerstdecoratie
-10x inspiratie voor een Scandinavische kerstsfeer
-Zo maak je een knus plekje bij de open haard

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...