Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

5 manieren om jouw keuken een upgrade te geven

geschreven door Tess
5 manieren om jouw keuken een upgrade te geven

Een keuken is niet per se een ruimte in huis die je even makkelijk en snel opknapt. Opnieuw tegelen, keukenfrontjes veranderen of gaan voor een compleet nieuwe keuken is best een klus én investering. Maar misschien ben je wel toe aan een upgrade die iets minder tijd in beslag neemt en ook nog eens fijn is voor de portemonnee? Er zijn genoeg opties voor je! Vandaag laten we zien hoe je op 5 verschillende manieren jouw keuken kan voorzien van een upgrade.

Pak de pan bij de steel

Een goede manier om jouw keuken naar een nieuw level te brengen, is om te investeren in nieuwe pannen. Pannen die gezien mogen worden! Zet bijvoorbeeld een oude gietijzeren pan op het aanrecht. Deze zijn decoratief én functioneel. Maar ook een set nieuwe steelpannen doet wonderen voor de look & feel van jouw keuken.

keuken-pannenBron: Huize Groezel via HomeDeco Binnenkijken




 

Opgeruimd & gestyled

Een grote cliche, maar helemaal waar: een opgeruimde keuken maakt een wereld van verschil! Besteedt daar net even wat meer aandacht aan en kijk of je misschien zelfs aan styling toe komt. Denk hierbij aan een houten plateau met wat accessoires en servies erop. Ook een vaas met bloemen op het kookeiland brengt leven in de keuken. Zeker wanneer je een grote keuken hebt, hoeft deze niet volledig functioneel te zijn. Decoratie geeft jouw keuken een grote upgrade!

keuken-styling-vaas-bloemenBron: Splitlevelhome via HomeDeco Binnenkijken




 

Een fancy prullenbak

Ja, ook prullenbakken kunnen stijlvol zijn! Misschien niet het eerste item waar je aan denkt, maar deze maakt wel een groot verschil in de keuken. Zorg dat hij qua stijl goed bij de keuken past. Voor een echte upgrade ga je voor een prullenbak met meerdere compartimenten. Ook nog eens goed voor het milieu!

keuken-prullenbakBron: Zindoo via HomeDeco




 

Nieuwe kleuraccenten

Deze optie vergt iets meer tijd, maar is nog steeds een gemakkelijke verandering met grote impact. Geef de keuken nieuwe kleuraccenten! Dit doe je door de kraan, eventueel de wasbak en handgrepen van de keuken te vervangen. Wil je helemaal on trend zijn? Ga dan voor gouden of zwarte accenten. Liever een tijdloze optie? Ga dan voor RVS; altijd goed! Je zult merken dat deze kleine ingrepen een groot verschil maken.

keuken-prullenbakBron: Huisjevanwiek via HomeDeco Binnenkijken

Keukenkraan Salt chroom
Douchebakkenopmaat.nl



 

Keuken vol kruiden

Kruiden mogen gezien worden! Ze maken je keuken kleurrijk en levendig. Daarnaast is het altijd handig om al jouw kruiden in het zicht te hebben, zodat je niet vergeet wat je allemaal in huis hebt. Kruidenpotjes kun je heel goed gebruiken om jouw keuken te upgraden. Haal ze uit de lade en maak er iets moois van! Ga voor een stijlvol kruidenrek of koop leuke potjes en stal ze uit op kleur bovenop de afzuigkap.

keuken-prullenbakBron: Casakaylee via HomeDeco Binnenkijken




 

Zie ook:
- Dit zijn de 4 grote keukentrends van 2022
- 5 tips voor een georganiseerde keuken
- Zo laat je jouw keuken en woonkamer in elkaar overlopen

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...