Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 prachtige neutrale kleuren voor op de muur die niet wit zijn

geschreven door Tess
5 prachtige neutrale kleuren voor op de muur die niet wit zijn

We houden graag de basis neutraal zodat we nog heel veel kanten op kunnen met het interieur. Velen denken meteen aan wit, maar zo langzamerhand wordt dat wit op de muur toch wel een beetje saai. Naast wit zijn er tal van andere neutrale kleuren die prachtig in jouw woonkamer zullen staan en die ook gemakkelijk te combineren zijn met andere kleuren. Daarom deze 5 prachtige neutrale kleuren die niet wit zijn.

Oudroze
Misschien niet de eerste kleur waar je aan denkt wanneer we het hebben over neutrale kleuren. Toch is dit één van mijn favorieten! Onwijs stijlvol en heel gemakkelijk te combineren met andere kleuren. Denk bijvoorbeeld aan donkergroen, antraciet of koper! Daarnaast is het een kleur die je niet bij heel veel mensen op de muur ziet. Dit maakt het gebruik van deze kleur des te interessanter!

neutrale-kleuren-die-niet-wit-zijnBron: Fresh Design

Grijsgroen
Grijs en groen: twee hele mooie kleuren. Gemengd met elkaar een prachtige neutrale kleur voor op de muur! Bij heel veel mensen erg geliefd omdat deze kleur, net als oudroze, goed te combineren is met vele andere kleuren. Geeft een warme uitstraling aan bijvoorbeeld de woonkamer en is een kleur die niet gauw gaat vervelen.

grijsgroene-muur-met-decoratieBron: shopbuddie

Lever
Ook een mooi alternatief voor wit is lever. Naar mijn mening net even iets stijlvoller dan gewoon bruin op de muur. Tot nu toe hebben we het gehad over neutrale kleuren op de muur. Maar heb je er ook wel eens aan gedacht om deze toe te passen op het plafond? Bekijk hieronder eens het voorbeeld. Natuurlijk moet je wel 'blessed' zijn met een wat hoger plafond wil je deze kleuren goed tot hun recht laten komen.

leverkleur-muur Bron: Inside out

IJsblauw
Wanneer je geen wit wilt gebruiken maar toch de ruimte heel licht wilt houden, is ijsblauw een perfecte oplossing! Ontzettend goed te combineren met pasteltinten. Tip: combineer deze coole kleur met warme materialen voor het beste resultaat!

ijsblauwe-muur-met-pasteltinten Bron:Plante Deco

Kaki
Een iets donkerdere variant van grijsgroen is kaki. In tegenstelling tot grijsgroen neigt kaki net iets meer naar bruin toe. Prachtig te combineren met bijvoorbeeld bordeaux, zoals je kunt zien op de onderstaande foto.

Kaki-muur Bron: Elle decoration

zie ook;
- Zwart, wit of grijs op de wand?
- Zo creëer je een naturel interieur
- Zonder verf ook kleur in huis

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...