Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

5 simpele manieren om je huis extra sfeervol te maken

geschreven door Zara
5 simpele manieren om je huis extra sfeervol te maken

Gezellig uiteten of borrelen op een terras is door alle maatregelen nu niet mogelijk. Dus moeten we het maar doen met ons eigen huis, maar wie zegt dat je het thuis niet ook heel gezellig kunt maken? Met deze tips is thuis eten net zo gezellig als op een terras.

Sfeerverlichting

Gezellig borrelen is niet compleet zonder sfeervolle verlichting. Gebruik daarom zachte lichtbronnen of zet een deel van je lampen uit/aan. Daarnaast zijn kaarsen ook een goede optie. Kaarsen geven warm licht en daarbij hebben kaarsen verschillende kleuren die je kunt uitkiezen op basis van je interieur. Warm en zacht licht zorgen voor gezelligheid. Zorg er wel voor dat de lichttinten bij elkaar passen, zo voorkom je een onrustige sfeer in het interieur.

Warm licht in de eetkamerBron: Pakhuiswonen via HomeDeco Binnenkijken

Zacht

Een makkelijke en snelle manier om sfeer te geven aan je interieur, is met textiel. Textiel kan in diverse vormen, zoals: sierkussens, vloerkleden en een poef. Een vloerkleed zorgt bijvoorbeeld niet alleen voor warme voeten, maar het verbindt ook losse elementen als meubels en krukjes met elkaar. Ook kussens zorgen voor gezelligheid en kleur in huis. Wissel kussens af met grove textuur en zachte materialen.

Zitruimte met veel detailsBron: Thuisbijmij via HomeDeco Binnenkijken

Warme tinten

Die warme kleuren doen het goed, als het gaat om sfeer in je huis brengen. Denk aan oranje, bruin of bordeaux. Je wilt misschien niet je hele interieur omgooien, maar zoek het in details. Een aantal bruine vazen op het aanrecht of een okergeel plaid op de bank, doen al wonderen.

Eetkamer met groot fotobehangBron: Tapetshow via HomeDeco Binnenkijken

Haal buiten naar binnen

We komen minder buiten door alle maatregelen, dus haal buiten naar binnen! Door planten in huis te zetten zorgt het niet alleen voor zuurstof, maar brengt het ook een relaxte en frisse sfeer met zich mee. Niet zulke groene vingers, maar wil je wel groen in huis? Ook kunstplanten geven je een interieur een boost.

drie plantjesBron: Huiswaarts via HomeDeco Binnenkijken

Vleugje persoonlijkheid

Jouw huis en interieur moet ook echt als thuis voelen. Voeg daarom een vleugje persoonlijkheid toe. Tip: probeer foto’s uit te zoeken die ook bij je interieur passen, zo blijft het interieur toch een geheel.

Deel woonkamer met persoonlijke fotoBron: Studiobraaf via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- De populairste kleuren van dit moment
- Budget shopping: sfeervolle vloerlampen onder 75
- Met deze producten haal je de gezelligheid in huis

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...