Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Koken & Tafelen

Met deze producten haal je de gezelligheid in huis

geschreven door Marie-Louise
Met deze producten haal je de gezelligheid in huis

De nieuwsberichten vertellen ons voorlopig nog geen goed nieuws en binnenkort lekker borrelen met vrienden in onze favoriete wijnbar zit er dus nog even niet in helaas. We zullen de slingers voorlopig echt nog even zelf moeten ophangen en dus is het juist nu extra belangrijk om zelf de gezelligheid in huis te halen. Dit kun je natuurlijk doen door een paar knusse plaids en kussens neer te leggen, maar wil je echt next level gaan, kies dan voor de onderstaande sfeermakers en maak jouw interieur nóg gezelliger.

gezellig in huisBron: bijkimenmilaninhuis via HomeDeco Binnenkijken

Wijnpaal: hét design wijnrek van dit moment
Wat is er lekkerder dan na een lange werkweek (of -dag) een goede fles wijn open te trekken in combinatie met een paar lekkere borrelhappen? Sommige wijnflessen zijn echter te mooi om achter gesloten deurtjes te bewaren of hebben een speciale herinnering en verdienen het om in een opvallend wijnrek of wijnmeubel te wachten om gedronken te worden. Goede wijn mag namelijk gezien worden, niet waar? Kies eens wat anders dan een standaard wijnrek en overweeg een wijnpaal: een echte musthave voor iedere wijnliefhebber en hét design wijnrek van dit moment. Stijlvol, praktisch en bovenal: ze halen de gezelligheid in huis.

wijnpaalBron: Wijnpaal

Lichtslingers van Cotton Ball Lights
Wie gezelligheid zegt, zegt sfeerlichtjes. Met een kandelaar op tafel of voor het raam, decoratie met ledverlichting of een van de mooiste lichtsnoeren van Cotton Ball Lights wordt het gelijk warm en gezellig in huis. Vooral dat laatste is ondertussen een vaste waarde geworden in ons interieur en de trend is voorlopig niet van plan om onze huizen snel te verlaten. Cotton Ball Lights creëren de mooiste lichtslingers met kleurrijke cotton balls, welke gemaakt zijn in hun Fairtrade Fabriek in Thailand. Voeg extra gezelligheid toe in huis met hun kleurrijke sfeerverlichting, voor zowel binnen als buiten! Kies jij voor een pasteltint lichtslinger voor de babykamer of een neutrale lichtslinger voor buiten?

lichtsnoerBron: by_iloon via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Speciaal voor de wijnliefhebbers hebben wij de leukste wijnrekken op een rijtje gezet!
- 5x warmte en gezelligheid toevoegen in je interieur
- 5 manieren om je woonkamer nog net iets mooier te maken

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...