Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! 👑 Gebruik de code: Willem10
Trends

De populairste kleuren van dit moment

geschreven door Zara
De populairste kleuren van dit moment

Toe aan nieuwe meubels of een nieuwe kleur op de muur, maar twijfel je nog welke kleur je moet kiezen? Ik laat je zien wat op het moment de populairste kleuren zijn. Misschien zijn deze kleuren wel iets voor in jouw interieur.

Pastelkleuren

Pastelkleuren zijn de lichte variant van de primaire en secundaire kleuren. Ideaal om je interieur wat meer zachtheid en vrouwelijkheid te geven. Met trendkleuren als mint, poeder oudroze of ijsblauw kun je dat prachtige statement accent toevoegen. Ze zorgen voor een dromerige, knusse en frisse sfeer. Dat is waarom ze ook zo populair zijn. Wordt het je allemaal te zacht en te zoet, maar wil je toch die pasteltinten? Zorg dan voor één eyecatcher, door bijvoorbeeld een pastel getinte stoel in je woonkamer te zetten. Sfeervol!

Pasteltint eye-catcherBron: hoff_van_saar via HomeDeco Binnenkijken

Goud

Een vleugje goud of koper zorgt voor een luxe uitstraling. Goud in huis is al een aantal jaren een trend. Je kunt goud eindeloos combineren. Door het te stylen met natuurtinten, krijgt het een tijdloze, luxe uitstraling. Terwijl de combinatie goud met donkere tinten, zoals zwart, juist zorgt voor een stoere sfeer.

Gouden detailsBron: Dutchhomelabel via HomeDeco Binnenkijken

Neutrale tinten

Een absolute must voor in jouw interieur: neutrale tinten. Oftewel, beige en crèmekleuren. Neutrale tinten zorgen niet alleen voor rust in je interieur, ze zijn ook tijdloos. Neutrale tinten zorgen voor een basis in het interieur. Het is van belang om te letten op de diverse ondertonen van neutrale tinten. Sommige tinten hebben een koele of een juist warmere ondertoon. Je wilt natuurlijk wel dat het interieur een geheel blijft!

Neutrale tinten in slaapkamerBron: bijrebecca_nl via HomeDeco Binnenkijken

Groentinten

Goed nieuws voor interieurliefhebbers die houden van een botanisch interieur of Urban Jungle. Ook groen past in het rijtje kleurtrends van dit moment. Vooral de natuurtinten, zoals olijfgroen en mosgroen. Niet alleen in de vorm van planten, maar ook de zachtgroene muren mogen donkerder worden. Zelfs de meubels zijn tegenwoordig groen. Let’s go green!

Groentinten in woonkamerBron: Huiswaarts via HomeDeco Binnenkijken

Zwart en wit

Bij vele hedendaagse inrichtingen worden de kleuren zwart en wit gebruikt als basis van het interieur. En terecht, want deze kleuren vullen elkaar fantastisch aan. Zwart is zakelijk, strak en chique. Wellicht vind je veel zwart iets té, dan kun je zwart toepassen als accentkleur. Wit daarentegen, is de kleur van licht en puurheid. Wit is kalm, fris en laat de ruimte groter voelen. Een perfecte combinatie dus!

Zwart en witte kleurenBron: Manieke via HomeDeco Binnenkijken

Zie ook:
- Mix donker met vrolijke kleuren
- Zo voeg je kleur toe in je interieur
- Inspiratie: vlakken op de muur

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...