Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Slaapkamer

5 simpele manieren om je slaapkamer nog mooier te maken

geschreven door Mara
5 simpele manieren om je slaapkamer nog mooier te maken

Vind je de styling van je slaapkamer maar zo-zo? Mist er iets, maar weet je niet zo goed wat? Lees dan snel deze blog! Ik geef je 5 simpele manieren om je slaapkamer (nog) mooier te maken. En dat hoeft helemaal niet duur te zijn, dus ook je portemonnee blijft blij. ;-)

simpele manieren slaapkamer mooierBron: Huisje_in_houten via HomeDeco Binnenkijken

Style je bed

Een van de simpelste manieren om je slaapkamer op te fleuren is door het gebruik van sierkussens, plaids en/of een bedsprei. Het geeft je slaapkamer direct dat luxe hotelgevoel! Ga los met een opvallend kleurenpalet, zoals oranje en roestbruin, of houd het subtiel met gebroken wit-tinten. Aan jou de keus!

simpele manieren slaapkamer mooierBron: Bijkimenmilaninhuis via HomeDeco Binnenkijken

Verf of behang één muur

Een iets opvallendere optie is door één eyecatcher muur te maken, bijvoorbeeld de muur waar het hoofdeinde van je bed tegenaan staat. Je kunt voor verf gaan, maar een behang met een toffe print maakt al helemaal een statement! Tip: HomeDeco's Julia schreef onlangs al een blog met alle do's en don'ts voor een accentmuur in de slaapkamer. Klik hier om al deze praktische adviezen nog eens te lezen.

simpele manieren slaapkamer mooierBron: Wonenbydjo via HomeDeco Binnenkijken

Zet een kledingrek neer

Een lege hoek kun je gemakkelijk doen verdwijnen door er een kledingrek neer te zetten. Hang er je mooiste jurken of andere kleding aan, en style het af met accessoires; tassen, hoeden of pumps. Zo knap je een kale hoek op én wordt je iedere dag wakker met uitzicht op je mooiste pronkstukken, da's ook leuk! ;-)

simpele manieren slaapkamer mooierBron: Machs via HomeDeco Binnenkijken

Ga voor mooie nachtkastjes

Mooie nachtkastjes doen veel goeds voor de looks in je slaapkamer. Door een wat stoerder, industrieel kastje neer te zetten kun je de gehele slaapkamer veranderen qua sfeer. Ook leuk: zet er één of twee accessoires op om er een extra mooi hoekje van te maken, bijvoorbeeld een vaasje met een paar droogbloemen of een klein spiegeltje.

simpele manier slaapkamer mooierBron: Annemsiegers via HomeDeco Binnenkijken

Vergeet de verlichting niet

Het klinkt zo simpel, maar toch wordt de verlichting vaak vergeten. Onze tip: ga voor zowel een mooie hanglamp, als voor twee wand- of tafellampjes. De hanglamp is handig voor als je veel licht nodig hebt, bijvoorbeeld wanneer het buiten donker is en je kleding in je kledingkast moet zoeken. Twee wandlampen of tafellampen (aan beide zijden van het bed) zorgen voor sfeer en zijn onmisbaar als je nog even een boek wilt lezen in bed.

Zie ook:
- De do's en don'ts voor een accentmuur in de slaapkamer
- 5x de meest rustgevende slaapkamers uit de Binnenkijkers
- 4x slaapkamertrends die je nachtrust verbeteren

Tuin

Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

geschreven door Gabrielle
Denk hierover na bij het kopen van je tuintafel.

In de warme zomeravonden wanneer er gelachen wordt en het gezellig is, is een dining tafel het kloppende hart van jouw tuin. Het is het perfecte centrum voor familiemaaltijden en vrolijke bijeenkomsten met vrienden. Kies uit een assortiment tuinstoelen die passen bij jouw sti...

meer...