Inspiratie

 
 

Shoppen

 
 

meer...

Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker Meld je aan met Facebook
Kerst

5 thema's die je kunt gebruiken om je kerstboom te decoreren

geschreven door Julia
5 thema's die je kunt gebruiken om je kerstboom te decoreren

Langzamerhand worden er steeds meer lampjes opgehangen, kerstcadeaus gekocht en slaan steeds meer mensen een kerstboom in. Over anderhalve week is het alweer kerst! Heb je nog inspiratie nodig voor de versiering van je boom? Hieronder vertel ik over 5 thema's die je kunt gebruiken om je kerstboom te decoreren.

Unieke versiering

Wanneer je de kerstboom gaat versieren kun je natuurlijk gaan voor een thema. Bijvoorbeeld alle kerstballen in één kleur of decoratie gemaakt van natuurlijke materialen. Maar wat je ook kunt doen, is juist allerlei unieke kerstdecoratie in de boom hangen. Doordat alles zo van elkaar verschilt, past het toch bij elkaar. Bij de boom hieronder is gekozen voor allerlei vormen en kleuren, maar van een afstand is het toch een geheel.

kerstboom met kleurenBron: hellosweethome

Sterren

Een thema dat erg goed bij kerst past en ook nog eens heel leuk staat, is een sterrenthema. Hieronder is gekozen voor alleen maar dezelfde soort sterren, maar ook leuk is om juist heel verschillende te gebruiken.

kerstboom met sterrenBron: homeyomy

Vlaggetjes

Grote kans dat je nog nooit een kerstboom met vlaggetjes hebt gezien, maar hoe leuk staat dit? Deze kun je trouwens ook zelf maken! Een leuk DIY-projectje. Heb je thuis nog een andere leuke slinger liggen die niet per se voor kerst bedoeld is? Misschien staat deze wel heel leuk in de boom!

kerstboom met vlaggetjesBron: krickelin

Natuurlijk thema

Heb jij liever een subtiele kerstboom? Dan is kerstdecoratie gemaakt van natuurlijke materialen een goede optie. Denk aan houten of keramieken versiering maar ook dennenappels of jute. Die kun je gewoon buiten oprapen en aan een touwtje hangen. Natuurlijker dan dat kan bijna niet ;)

kerstboom met vlaggetjesBron: thepaintedhive

Roze kerstboom

Je kunt natuurlijk voor opvallende kerstballen kiezen, maar je kunt ook voor een opvallende kerstboom kiezen! Wat denk je van dit roze exemplaar? Een echte eyecatcher. Ook mooi is een witte kerstboom.

roze kerstboomBron: birdyandme

Zie ook:
-4 leuke en makkelijke manieren om je kerstcadeaus in te pakken
-Gespot bij de binnenkijkers: subtiele kerstdecoratie
-De grappigste ornamenten om in je kerstboom te hangen

 
 
Slaapkamer

4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter

geschreven door Yentl
4 slaapkamer stylingtips voor je tienerdochter

Er komt een dag dat je dochter uit haar oude kamertje groeit. Ze begint een groter bed nodig te hebben en dat behangetje dat er al 7 jaar op zit is past ook niet meer helemaal bij haar smaak en de trends van nu. Wat kun je het beste doen zodat de kamer weer een tijdje mee kan?...

meer...