Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Woonkamer

5x de mooiste bloemen voor het perfecte herfstboeket

5x de mooiste bloemen voor het perfecte herfstboeket

Het is weer herfst: het regent, het stormt en de lucht is grijs. Maar belangrijkst van alles: de bladeren veranderen langzaam van groen naar prachtige oranje, rode en gele najaarskleuren. Niets is leuker dan deze prachtige kleuren ook in huis proberen toe te voegen. Een goede manier hiervoor: het samenstellen van een herfstboeket. Makkelijk zelf te maken, budget proof en zodra de herfst voorbij is snel en simpel te vervangen. Wij vertellen je welke bloemen je moet scoren voor dé perfecte herfstbos.

Rozenbottels
Na de bloei van rozen komen deze vruchten tevoorschijn. Ze zijn stoer, robuust en absoluut onmisbaar in een herfstboeket. Ze staan symbool voor het wachten op de ware. Dus ben je single? Of ken jij een hoop singles? Schaf dan snel een flinke bos aan😉.

rood rozenbottels herfstboeket Bron: Marthastewart

Callicapra
Dit knalpaarse bloemetje zorgt voor een leuke verassing in een standaard rood-oranje herfstbos. Met de felle paarse kleur voeg je een klein zomers detail toe.

herfstboeket oranje en paarse bloemen Bron: Otthonkommando

Euphorbia
Bij de Euphorbia springen de kleine bloemetjes vrolijk alle kanten op. Het bloemetje bestaat uit wel 2300 soorten. Je kan dan ook uit veel verschillende kleuren kiezen: rood, geel, oranje en wit.

gele Euphorbia herfstboeket victoriaans interieur Bron: My Domaine Home

Physalis
De Physalis staat ook wel bekend onder de naam lampionplant. Het vruchtje van de bloem is namelijk omhuld met oranje lampion-gevormde blaadjes. Vroeger werden in China de bloemen in huis geplant. Ze geloofden toen dat de lampionnetjes de geesten opsloten en hen zouden beschermen. De bloemen zijn langdurig te gebruiken, want ze zijn makkelijk te drogen.

lichtblauwe vaas oranje hefstbloemen Bron: Fenna Oosterhof

Scabiosa
De Scabiosa heeft een romantisch karakter en geeft je boeket een zachtere uitstraling. De veldbloem heeft lange stelen en dansende bloemblaadjes. Je kan kiezen uit wit, geel, rood, blauw en lichtpaarse tot dieppaarse kleuren.

herfstboeket gedroogde bloemen in witte vaas Bron: Bloomon

Ook leuk:
Kruiden, zoals munt en eucalyptus of gedroogde bloemen gebruiken in je boeket. Dit staat mooi in een interieur met natuurlijke materialen en zachte kleuren.

herfstboeket gedroogde bloemen witte vaas Bron: Taylor Sterling

Zie ook:
-Zo decoreer je de vensterbank
-5 super simpele manieren om je hal te pimpen
-Dit zijn de beste luchtzuiverende planten
-Geen groene vingers? Deze planten kun je onmogelijk dood laten gaan

Tuin

Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

geschreven door Gabrielle
Kinderen ontdekken de wereld van tuinieren

Lente is de perfecte tijd om samen met je kinderen de tuin in te gaan en ze te laten zien dat tuinieren wel leuk kan zijn. Tuinieren met kinderen is niet alleen leuk en verrijkend, het is ook een geweldige manier om ze te leren over de natuur, verantwoordelijkheid en het bela...

meer...