Inloggen of registreer
 
 
  • Inloggen of registreer
  • Inspiratie voor en door interieurliefhebbers
  • Shoppen bij 100+ winkels en merken op één plek
  • Dagelijks nieuwe tips & trends
5x de mooiste interieurs klaar voor de winter
5x de mooiste interieurs klaar voor de winter
geschreven door demi4

5x de mooiste interieurs klaar voor de winterDe winter staat weer voor de deur en dat merken we allemaal hier in Nederland. De temperaturen dalen, de avonden worden langer en vooral: het interieur mag weer knusser! De plaids, winter vloerkleden, kussens en kaarsen kunnen we weer tevoorschijn halen. Om alvast wat inspiratie op te doen heb ik via onze Binnenkijkers de meest knusse interieurs bij elkaar gezocht, enjoy!

Zie ook:
8 tips voor een Scandinavisch, winters interieur
10x lichtsnoeren en lampjes om het buiten gezellig te maken
5 manieren om je slaapkamer klaar voor de herfst en winter te maken

 
 
 
 

Layla

Dit prachtige interieur van Layla heeft een prachtige combinatie van donkere kleuren, waardoor het interieur een warme uitstraling heeft. Daarnaast worden we jaloers van de donkergrijze plaids en kussens waar je het liefst de hele avond onderkruipt!
 
 
 
 

Klaasje_70

Ben je een liefhebber van een landelijk stijl? Dan is het interieur van Klaasje iets voor jou! De aardetinten gaan goed samen, waardoor we allemaal zin krijgen in de winter!
 
 
 
 

Jeannettevanluyck

We genieten al langer van deze Binnenkijker: Jeannettevanluyck. Een interieur met fijne sfeerverlichting en wat kaarsen op de salontafel, een makkelijke manier om een wat winterse sfeer te creëren!