Mijn HomeDeco

Log in als bestaande gebruiker of Meld je aan als nieuwe gebruiker
  • Inloggen of registreer
  •  Altijd gratis bezorging vanaf €75
  • Klantbeoordeling: UITSTEKEND Uitstekened - Onze beoordeling op Trustpilot
  • Shop 400+ merken
Vandaag 10% EXTRA KORTING op iedere bestelling! Gebruik de code: Lente10
Inspiratie

6 mooie manieren om de kapstok in de hal te stylen

geschreven door Mara
6 mooie manieren om de kapstok in de hal te stylen

De hal -en dan vooral het gedeelte van de kapstok- is vaak een moeilijke plek om leuk te decoreren. Door de jassen oogt het al snel rommelig en je hebt meestal te maken met weinig ruimte. Daarom ben ik gaan rondneuzen tussen onze Binnenkijkers, waar interieurliefhebbers foto's van hun eigen interieur kunnen delen.

Ik kwam een aantal leuke, mooie én simpele manieren tegen om de kapstok in de hal te stylen. In deze blog deel ik het met je!


kapstok hal stylenBron: eengoedverhaal via HomeDeco BinnenkijkenGa voor kleur
Een effectieve manier om de ruimte bij de jassen mooier en fleuriger te maken, is door kleur te gebruiken! Geef de muren een likje verf in vrolijk geel, fris lichtblauw of botanisch groen (of ga voor een tof behang) - en je creëert direct een heel mooi geheel. Alleen nog een mooie kapstok ophangen, en klaar ben je!

kapstok hal stylenBron: interiorbylin via HomeDeco BinnenkijkenDe nis schilderen
Vind je het schilderen van de gehele muur misschien een beetje té? Dan is het schilderen van de nis een goede optie. Heel subtiel, maar toch met groots effect!

Onze stylingtip: kies een kleur die ook in veel van je jassen terugkomt. Heb je veel camelkleurige jassen, ga dan bijvoorbeeld ook voor een zandtint qua verf. Vooral veel donkere jassen in je garderobe? Dan kan mysterieus donkerblauw of stijlvol zwart heel tof staan. Zo creëer je een soort ton sur ton effect en loopt het mooi in elkaar over.

kapstok hal stylenBron: Homebytara via HomeDeco BinnenkijkenGebruik een mooi kledingrek
Een heel simpele manier is het gebruik van een mooi kledingrek. Een stijlvol rek geeft de ruimte direct een heel andere sfeer. Bij HomeDeco hebben we veel verschillende kledingrekken; ga bijvoorbeeld voor minimalistisch wit, of juist voor opvallend goud. Onze stylingtip: besteed ook aandacht aan de kledinghangers, kies bijvoorbeeld natuurlijke hangers van rotan.

kapstok hal stylenBron: Fennat via HomeDeco BinnenkijkenIndustriële kapstok
Een stoere look creëer je met een industriële kapstok! Ga voor een geheel meubel, zoals op de foto hierboven, met een bankje voor je schoenen en extra planken. Handig!

kapstok hal stylenBron: Interiorbyamb via HomeDeco BinnenkijkenStyle het af met planten
Over welke ruimte het ook gaat: planten maken alles levendiger en frisser. Zo ook de hal! Zet bijvoorbeeld een plant boven de kapstok op een houten wandplank, of hang 'm in een mand aan de kapstok. Ook leuk: een grote palm die je gewoon op de vloer naast de kapstok zet.

kapstok hal stylenBron: Homeofzodiac via HomeDeco Binnenkijken

kapstok hal stylenBron: Annemsiegers via HomeDeco BinnenkijkenDe hoek om
Een originele manier om de hoek bij de kapstok te stylen, is door de verf door te trekken om de hoek, zoals bij de Binnenkijkers hierboven! De verf is niet over de gehele lengte op de muur aangebracht, maar slechts tot net boven de kapstok. Hierdoor kader je de kapstok meer af en wordt het echt een duidelijk hoekje in de hal. Daarbij is het speels en uniek. Wij zijn fan!

Zie ook:
- Zo maak je de ruimte bij de trap nog iets mooier
- Deze 4 stylingfoutjes laten je hal onbewust goedkoper ogen
- De mooiste interieurs met ensuite deuren

Woonkamer

Jon, het unieke bijzettafeltje

geschreven door Gabrielle
Jon, het unieke bijzettafeltje

Ben je op zoek naar een veelzijdige bijzettafel die jouw interieur naar een hoger niveau tilt? Maak kennis met Jon, een prachtig ontworpen bijzettafel met een uniek design dat verkrijgbaar is in verschillende kleuren. Of je nu een minimalistische esthetiek hebt of juist een m...

meer...